Ο Σπύρος Σαμούρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» και ο Γιώργος Τζωρτζάτος υποψήφιος με την «Επόμενη Μέρα» φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Cosmos 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Σκοπός της παρουσίας τους, να εκθέσουν τις θέσεις της παράταξής τους και το πρόγραμμα που θα κληθούν να υλοποιήσουν αν ο κόσμος τους δώσει την ψήφο του.

Ξεκίνησαν αναφέροντας όλους τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να είναι υποψήφιοι και γιατί με την παράταξη που διάλεξαν. Ο κος Σαμούρης ανέφερε ότι ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά  εδώ και 17 χρόνια  και δεν θα σταματούσε τώρα καθώς θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμα. Επίσης, ο συνδυασμός στον οποίο βρίσκεται, επισήμανε, ότι είναι ο μόνος συνδυασμός που μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με αυτή την Δημοτική Αρχή- Τερατούργημα (όπως την χαρακτήρισε).

Ο κος Τζωρτζάτος μίλησε για τον επικεφαλής της παράταξής του τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος άμεμπτος, δραστήριος και γνώστης των κοινών. «Μετά από 12 χρόνια δημαρχίας, και έχοντας κάνει καλή διαχείριση μπορεί να προσφέρει. Η επόμενη μέρα ανήκει στο Αργοστόλι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξέθεσαν και τις προτεραιότητες τους, που όπως είπαν και οι δύο ο πολίτης θα είναι πάνω απ’ όλα. Ο κος Σαμούρης αναφέρθηκε σε έργα που πρέπει να γίνουν και κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή ότι έχει πει ψέματα στον κόσμο για σημαντικά έργα. Μάλιστα υπενθύμισε ότι στα περισσότερα από τα έργα υπήρχαν έτοιμες μελέτες, όπως το έργο της πλατείας, το γηροκομείο, η αφαλάτωση, το γήπεδο κ.α.  Αναφέρθηκε και στα χωριά τα οποία ζουν τραγικές στιγμές εγκατάλειψης και απαξίωσης. «Οι επόμενοι δεν θα βρουν ούτε μια μελέτη» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας θα ελέγξουν προσεκτικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει παντού.

Ο κος Τζωρτζάτος αναφέρθηκε κυρίως σε όσα δεν έχουν γίνει για να υπερτονίσει τις προτεραιότητες της παράταξής του. Μίλησε για το αφιλόξενο Αργοστόλι που δεν έχει δρόμους, δεν έχει παρκινγκ , οι υποδομές καταρρέουν, η καθαριότητα είναι στο 0. Τόνισε ότι και η ανάπλαση που έγινε ή γίνεται ακόμα, γίνεται επιλεκτικά και επίσης πως η δημοτική αρχή έχει ως στόχο το προσωπικό της συμφέρον.

Τέλος στο γιατί πρέπει κάποιος να ψηφίσει του συνδυασμούς που εκπροσωπούν ο κος Σαμούρης απάντησε πως έχουν ένα πολύ δυνατό συνδυασμό και μπορούν να βάλουν σε τάξη τον δήμο.  «Ας μας κρίνει ο κόσμος» ανέφερε.

Ο κος Τζωρτζάτος τόνισε ότι έχουν πρόγραμμα και ουσία, ξέρουν να διοικούν και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Αναδημοσιευση από www.965.gr