Έχω ξαναγράψει για τις ελλείψεις στον Λουρδά που τείνουν να παγιωθούν, με το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτό της  έλλειψης κάδων ανακύκλωσης. Σωστό είναι όπου υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών, να υπάρχουν και κάδοι ανακύκλωσης.

Αυτός που θα πάει να πετάξει τα σκουπίδια του, δεν θα ψάχνει να βρει σ΄άλλο μέρος κάδο ανακύκλωσης. Αποτέλεσμα να βλέπουμε απορρίμματα προς ανακύκλωση να γεμίζουν τους κάδους σκουπιδιών.

Κάδοι μικρών απορριμμάτων στην παραλία

Σ’ ολόκληρη την παραλία του Λουρδά δεν υπάρχει ένας κάδος μικρών απορριμμάτων. Όποιος τελειώνει τον καφέ του, το αναψυκτικό του, την μπύρα του, ψάχνει κάπου να το πετάξει. Δεν βρίσκει και τα αφήνει σαν διακοσμητικό στις παρυφές του δρόμου ή τα πετάει σε κάποιον κήπο.

Το πρόγραμμα του λεωφορείου έκανε φτερά

Κάποιος ή κάποια που κοιτάει μόνο τον εαυτούλη του/της, θεώρησε καλό να πάρει μαζί του/της το πρόγραμμα του λεωφορείου, που εδώ και μέρες δεν έχει αντικατασταθεί.

Και για να εξηγούμαι. Μέσα από τις σελίδες του lourdas.gr δεν θα δημοσιεύονται τα καλώς κείμενα, που εδώ που τα λέμε, είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να προβλέπει και να διορθώνει χωρίς να αναμένει ευφημο μνεία και παράσημα, αλλά τα κακώς κείμενα που πρέπει να διορθωθούν.

Λιβέριος Πετρίδης

Αναδημοσίευση από www.lourdas.gr