Ληξούρι: ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ και……. εμφανίστηκε ο Μοσχονάς.

13η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ 18/12/2019

Δήμος Ληξουρίου ή αλλιώς Δήμος του …ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. Το σύνθημα και η απάντηση του Κατσιβέλη σε όλα τα κεφαλαιώδη ζητήματα είναι : Περίμενε και θα δούμε  για….. το ΤΕΙ, το Νοσοκομείο, τα σχολεία, τις εργατικές κατοικίες , το ΚΤΕΟ και ότι άλλο δεν είναι διαδικαστικό. Εδώ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 4 μήνες τον κανονισμό λειτουργίας του συμβουλίου , ένα τόσο απλό αλλά ουσιαστικό θέμα. Ίσως ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα χωρίς κανονισμό με τις συνεδριάσεις του να μοιάζουν σαν συζητήσεις μεταξύ φίλων.

Πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε ότι άξιζε τον κόπο να περιμένουμε 13 συνεδριάσεις για να ακούσουμε τον πρώην πρόεδρο του ΛιμενικούΤαμείου κ. Μοσχονά  να τοποθετείται όχι φυσικά για να δικαιολογήσει τα 20.000 ευρώ της ανάπλασης(;) στο Πόρτο. Σωστά τα σύκα σύκα κ. Μοσχονά αλλά εσείς πληρώσατε τον κούκο ( Εξέδρα στο πόρτο) αηδόνι (20.000!!).

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος , ακούσαμε ότι έφταιγε ο κακός καιρός!!  που δεν είχε συμμετοχή η κινητοποίηση για το ΤΕΙ στην Αθήνα. Βάλτε το Δήμο σε χειμερία νάρκη τότε και ξεκινήστε την ανάπτυξη του το καλοκαίρι που θα έχει ηλιοφάνεια!.

«Ο Δον Κιχώτης»