ΛΗΞΟΥΡΙ: ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ.

Ώρα με την ώρα  φαίνεται το θετικό έργο του Δημάρχου Κατσιβέλη. Άλλωστε, είναι ένας ήρεμος άνθρωπος με πνεύμα συνεργασίας. Στα πολύ θετικά του η τοποθέτηση δυο μελών της παράταξης Αραβαντινού (Γαλάτη και Μαρούλη ως αντιπρόεδρο) στις σχολικές επιτροπές. Χωρίς να υπολογίσει ότι βρίσκονται στην αντιπολίτευση αξιοποίησε τα δυο αυτά  εξαιρετικά στελέχη που έχουν πολυετή πείρα σε εκπαιδευτικά θέματα και έχουν διακριθεί για την ευαισθησία τους σε αυτά. Ειδικά ο νεότερος από τους δυο θα βοηθούσε εξαιρετικά και σαν πρόεδρος. Δεν πειράζει ελπίζουμε ο δήμαρχος να τον αξιοποιήσει μελλοντικά σε κάποια άλλη θέση (και αντιδήμαρχος οικονομικών θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να αποφορτιστεί ο δήμαρχος από αυτό το βάρος).

Με την επιλογή του κ.Ζαρκάδα σαν πρόεδρο της Βθμιας απόδειξε ο δήμαρχος μας πόσο τίμιος είναι και τηρεί όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις  στους άλλους συνδυασμούς.  Ήδη η εκπαιδευτική κοινότητα έχει εκφραστεί με πολύ θετικά λόγια για αυτή την επιλογή αφού θα βοηθήσει ειδικά στο νέο Λύκειο με την τοποθέτηση των νέων στεγών που χρειάζονται. Επιτέλους να σταματήσουν οι φωνές ότι επειδή είναι  μελισσοκόμος δεν μπορεί να προσφέρει. Είναι αντιδημοκρατικό.

Τελικά είχαν δίκιο όσοι έλεγαν να έχουμε εμπιστοσύνη στον δήμαρχο μας. Ας δείξουμε όλοι υπομονή. Δεν πειράζει που δεν έγινε κάποια εκδήλωση όπως γίνονται σε όλη την Ελλάδα για το περιβάλλον. Αυτά είναι το παντεσπάνι. Θα έρθουν και αυτά σιγά να είστε σίγουροι. Τα έχει στο μυαλό του είμαι σίγουρος απλά προέχουν άλλα ζητήματα όπως αυτών των εργατικών που είναι κοντά στην λύση.

Ο δήμαρχος είναι ένας διορατικός  άνθρωπος  και χαμηλών τόνων και  δεν το ενδιαφέρει η επανεκλογή του, ούτε η καρέκλα για αυτό άλλωστε δεν διστάζει να αξιοποιήσει  τα ικανότερα στελέχη της αντιπολίτευσης και της τοπικής κοινότητας ανάλογα την περίπτωση. Ειλικρινά τι κακοήθεια να τον κατηγορούν ότι όλοι αυτοί θα κατέβουν μαζί του στις επόμενες εκλογές. Και τι έγινε αν κατέβουν;Δημοκρατία έχουμε Αφού είναι για το καλό του τόπου και έχουν βοηθήσει εγώ θα τους ψηφίσω.

Το πιο σημαντικό όμως και η διαφορά του με τον Μιχαλάτο είναι  ότι τα στελέχη των άλλων παρατάξεων  τον ακολουθούν χωρίς να υπάρχει κάποια ανταμοιβή (μισθός για παράδειγμα) μόνο ένας τίτλος απλός ( αντιπρόεδρος , σιγά και τι έγινε)  και αυτό δείχνει πόσο τον πιστεύουν σαν ηγέτη και  πρόθυμα δέχονται να προσφέρουν στον τόπο.

Οι δυο  του Παρίση θα ακολουθούσαν τον Μιχαλατο αν δεν είχαν έμμισθες θέσεις; Απίθανο το θεωρώ.

Ελπίζω οι ηγετικές ικανότητες του δημάρχου να πείσουν και άλλες περιπτώσεις στελεχών που θα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσους κατηγορούν το δήμαρχο για απευθείας αναθέσεις. Ηγετικές ικανότητες που φαίνονται άλλωστε και στα συμβούλια που με ήρεμο τρόπο και με απλά λόγια αντιμετωπίζει τους λαλίστατους της αντιπολίτευσης. Εκεί όμως που σε παραδέχομαι δήμαρχε είναι κάθε φορά που σε ρωτάνε για ένα θέμα εσύ σαν να τους έχεις προβλέψει απαντάς ότι χθες ή πριν λίγες μέρες μίλησες με τον αρμόδιο υπουργό. Μπράβο δήμαρχε για την προνοητικότητα σου. Ξέρω ότι δεν λύνονται όλα γρήγορα για αυτό έχω υπομονή. Σε πιστεύουμε πολύ.

Δεν μπορώ φυσικά μην δώσω συγχαρητήρια και στο κομμάτι των επενδύσεων. Σε θαυμάζω δήμαρχε που έκλεισες τα αυτιά σε κάτι μίζερες φωνές από το χωριό των Χαυδάτων που αντιδρούσαν στην δημιουργία εργοστασίου επεξεργασίας μπαζών. Ένα εξαιρετικό και αναπτυξιακό έργο σαν αυτό δεν επηρεάζει τον τουρισμό και την γεωργία του χωριού όπως πολύ σωστά θεωρείς. Οι αντιδράσεις ώστε να γίνει το έργο στην περιοχή κοντά εκεί που καίνε τα σκουπίδια είναι το λιγότερο φτηνές αντιπολιτευτικές κορώνες.

Μια ακόμα επιτροπή έμεινε αυτή του Τουρισμού. Και εδώ θα έχουμε σίγουρα ευχάριστη έκπληξη….Κάτι πιστεύω ότι ίσως  ξέρω τι έχεις  στο μυαλό σου άλλα εσύ είσαι  ευχάριστα απρόβλεπτος.

Ειλικρινά νιώθουμε πολύ τυχεροί που σε έχουμε δήμαρχε στο τιμόνι του δήμου και ευχόμαστε να είσαι για πολλά χρόνια ακόμα γιατί αποτελείς ελπίδα και κεφάλαιο για τον τόπο. Οι στιγμές που όλοι ζούμε είναι μοναδικές και θα τις θυμόμαστε για χρόνια.

 Ένας ψηφοφόρος.