“Ας σκεφτούμε το «σήμα τοπικών προϊόντων Κεφαλονιάς» στον Τουρισμό και την εστίαση”

Πιστεύω πως είναι μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες.

Η συνεργασία των οινοποιών της Κεφαλονιάς.

Το κρασί δεν είναι απλά ένα προϊόν.

Είναι καημός και πόνος και Γή και γεύση και δημιούργημα και έργο.

Κρασί Κεφαλονιάς.

Κρασί από την Αγία Πατρίδα.

Εδώ και χρόνια έχω κλείσει την πόρτα σε οτιδήποτε δεν είναι Κεφαλονίτικο:

Κρασί,λάδι,μέλι,ελιές,τυρί,πατάτα,κηπευτικά,γιαούρτι…

Όλα Κεφαλονίτικα.

Και αν δεν υπάρχουν Κεφαλονίτικα προϊόντα να μας καλύψουν

Τότε πάλι μόνο Ελληνικά.

Είναι αναγκαία η συνεργασία των παραγωγών με την Ένωση Ξενοδόχων και τους επαγγελματίες της εστίασης.

Ας σκεφτούμε το «σήμα τοπικών προϊόντων Κεφαλονιάς» στον Τουρισμό και την εστίαση.

Η χορήγηση του και η εποπτεία της γνησιότητας του θα μπορούσε να διασφαλιστεί από την οικεία Αντιπεριφέρεια που ιδίως τώρα διευθύνεται από έναν γνώστη του αντικειμένου: τον Σωτήρη Κουρή.

Πηγή: kefalonitis-onos.blogspot.com