Δήμος Αργοστολίου: Στις 15 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων-Η συναυλία της Vemily & το χωριό του Άη Βασίλη (ηχητικό)

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9 μίλησε ο εντεταλμένος σύμβουλος για τον Πολιτισμό του Δήμου Αργοστολίου Βίκτωρας Ρουχωτάς που ανακοίνωσε ότι στις 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου η κεντρική εκδήλωση για την έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων. Θα συμμετέχουν η Φιλαρμονική του Δήμου, η επανιδρυθείσα ανδρική χορωδία και το μπαλέτο του Δήμου. Αν στις 15 ο καιρός είναι βροχερός η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου. Όπως είπε ο κ. Ρουχωτάς στην πλατεία έχει ήδη στηθεί καρουζέλ ενώ ετοιμάζεται και το παγοδρόμιο.

Σε ότι αφορά τις άλλες εκδηλώσεις των εορτών είπε ότι θα υπάρξει εκδήλωση της Φιλαρμονικής σχολής στον “ΚΕΦΑΛΟ”, θεατρικό για παιδιά και παράσταση Καραγκιόζη, συναυλία με την Αιμιλία Βιβλάκη (VEMILY) στις 22 Δεκεμβρίου. Επίσης γύρω στις 20 του μηνός θα λειτουργήσει και το χωριό του Αη Βασίλη στον χώρο του παλιού Μεγάρου (κτίριο της Τράπεζας Ελλάδος και σε λίγο Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου)

Ακούστε όσα είπε ο κ. Ρουχωτάς εδώ

Η φωτο εξωφύλλου είναι από το fb Casa De Calma