«Σασμός»: Αποκάλυψε τι θα συμβεί με τους ήρωες της σειράς ο Σπύρος Πετρουλάκης

Στην Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε ο συγγραφέας του «Σασμού» Σπύρος Πετρουλάκης,  ο οποίος αποκάλυψε τι θα συμβεί με τους βασικούς ήρωες της σειράς:

Για τη Βασιλική…

«Ενώ στο βιβλίο η Βασιλική πεθαίνει στις πρώτες σελίδες, στη σειρά έπρεπε να την κρατήσουμε. Είναι αυτό που λέμε ισχυρός ήρωας και -να το πω μπακαλίστικα- το κέρδισε με το σπαθί της, με την ερμηνεία της η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Και ταίριαξαν με τον Δημήτρη Λάλο σαν ζευγάρι κανονικό, το οποίο το αγάπησε αμέσως ο κόσμος και το ήθελε μαζί. Δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου. Κάνουμε αυτό που πρέπει. Η Βασιλική δεν πεθαίνει ακόμα. Η Βασιλική θα τα μάθει όλα. Η ιστορία πάει όπως του βιβλίου, διανθισμένη και με άλλες ωραίες ιστορίες».

Για τον Νικηφόρο…
«Ο Νικηφόρος θα μάθει σύντομα για τον έρωτα της μάνας του με τον Μαθιό. Το πως θα αντιδράσει ο Νικηφόρος λίγο – πολύ το περιμένουμε».

Για την Αργυρώ…
«Η νέα σχέση της Αργυρώς -τον νέο ήρωα υποδύεται ο Γιώργος Χριστοδούλου- θα είναι ισχυρή αλλά όχι τόσο δυνατή σαν την σχέση που είχε με τον Αστέρη. Ένας είναι ο έρωτας που έρχεται στη ζωή μας. Δεν έχουμε δέκα, δεν έχουμε δύο, δεν έχουμε τρεις. Ένας είναι ο έρωτας. Και του Αστέρη μία είναι η γυναίκα της ζωής του.
Η Αργυρώ θα βρεθεί σε τεράστιο αδιέξοδο όταν θα μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή. Από τη μία έχει τον έρωτα της κι από την άλλη έχει τον άνθρωπο που πάλεψε με τον αδελφό της και τον σκότωσε. Και φυσικά όταν θα φτάσει στη δίκη, η ζωή της Αργυρώς θα έχει αλλάξει. Δεν θέλω να μαρτυρήσω τι θα γίνει αλλά με πολύ ωραίο τρόπο έρχεται η Σεμίνα στο προσκήνιο».
Για τον Πετρή…
«Ο Πετρής, ο Κώστας Νικούλι δηλαδή, δεν επιστρέφει στη σειρά. Σήμερα (Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου) θα δούμε μια συγκλονιστική σκηνή με την Μαρίνα που αγκαλιάζει το χώμα στο σημείο που σκοτώθηκε ο γιος της».

Για τη Θοδώρα…
«Η Θοδώρα θα μείνει έγκυος. Θα δούμε κι άλλες εγκυμοσύνες.

Πηγή: aftodioikisi.gr