Eliamos Villas Hotel & Spa: Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από το νέο 5άστερο ξενοδοχείο στα Σπαρτιά (pics)

Αργοστόλι, Κεφαλονιά, 18 Απριλίου 2022:Το πολυτελές EliamosVillasandSpaHotelείναι πλέον γεγονός!
Με καταγωγή από τα Φραγκάτα,ο Σπύρος Κορσιάνος, μαζί με τη βραβευμένη αρχιτέκτονα σύζυγό του Maike και τον συνεργάτη του επιχειρηματία ΧαρίνοΜικρομάτη, ετοιμάζονται να ανοίξουν το νέο ξενοδοχειακό conceptEliamos Villas Hotel & Spaστην Κεφαλονιά. Τονέο στολίδι της Κεφαλονιάς, είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο το οποίο αποτελείται από εντυπωσιακές βίλες με θέα στο Ιόνιο και τον απέραντο ελαιώνα του συγκροτήματος.

Οι βίλες βρίσκονται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία σταΣπαρτιά. Η διαμονή στο Eliamos,Kefaloniaσυνδυάζει την απόλυτη ιδιωτικότητα μίας ευρύχωρης βίλας (ενός, δύο ή τριών υπνοδωματίων το καθένα με δικό του μπάνιο, φωτεινό σαλόνι, κουζίνα, ιδιωτική πισίνα με θαλασσινό νερό και κήπο) και τις υπηρεσίες ενός 5άστερου ξενοδοχείου.
Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν πρόσβασηστο κεντρικό εστιατόριο το οποίο λειτουργεί με βιολογικάπροϊόντα, υγιεινές και τοπικές επιλογές για μεσημεριανό και βραδινό, μπαρ και Spaαλλά και σε μεγάλες εκτάσεις πρασίνου. Όσοι επισκέπτες επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση κατά τη διαμονή τους στο Eliamos,Kefalonia, μπορούν να χρησιμοποιούν το γυμναστήριο και την υπαίθρια πισίνα, αλλά και να συμμετέχουν σε οργανωμένες και μη δραστηριότητες στη φύση. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες υπηρεσίες και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για yoga, pilatesκαι θεραπείες Spaγια την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος σμίγοντας με τα ονειρεμένα χρώματα της φύσης που μας περιβάλλουν.

Σε σχετική δήλωσή του ο Σπύρος Κορσιάνος, ιδιοκτήτης τουEliamos,Kefalonia,αναφέρει:«Η Κεφαλονιά για μένα είναι, οι ρίζες μου, έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά.Νιώθω ευλογημένος που καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν παράδεισο φιλοξενίας στην Κεφαλονιά. Φέραμε τοEliamos, Kefalonia, στη ζωή μας με στόχο να προσφέρουμε μια όαση Ελληνικής ζεστασιάς στους επισκέπτες, βοηθώντας τους να έρθουν σε επαφή με τη φύση χωρίς να στερούνται τις ανέσεις και τις υπηρεσίες ενός 5άστερου καταλύματος».

Η σχεδιαστική ομάδα της Block722 στην Αθήνα σε συνεργασία με την MaikeKorsanos και την εταιρία της MaikeGrunaInteriorsστο Λονδίνο επιμελήθηκαν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του Eliamos,Kefalonia,με στόχο την ανάδειξη τοπικών στοιχείων και της εκπληκτικής τοποθεσίας τουΗ ομάδα της Ecoscapes.grεπιμελήθηκε τη μελέτη και το σχεδιασμό Αρχιτεκτονικής Τοπίου με βάση φυτά της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, ενώ την κατασκευή ανέλαβε ως γενικός εργολάβος η ATN Κατασκευές, από την Αθήνα. Περισσότερο από το 85% του προϋπολογισμού κατασκευής ανατέθηκε σε εργολάβους, συνεργεία και εμπόρους από την Κεφαλονιά, στηρίζοντας πολλές οικογένειες και επιχειρήσεις στο νησί.

ΗMaikeKorsanos, ιδιοκτήτρια του Eliamos,Kefalonia και επικεφαλής αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων στην εταιρία MaikeGrunaInteriors ανέφερε σχετικά: «Ήταν όνειροζωήςο σχεδιασμός ενός boutique ξενοδοχείου και έχοντας ως κέντρο τα τοπικά στοιχεία του νησιού και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, να δημιουργήσω ένα κατάλυμα που θα ενσαρκώνει την σύνδεση με τη φύση και την ενέργεια της. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το επίσημο άνοιγμα του ξενοδοχείου μας σ’ αυτόν τον πανέμορφο τόπο».

Πρόσφατα, οι ιδιοκτήτες καλωσόρισαν στην ομάδα την Ηρώ Αργυροπούλου ως Γενική Διευθύντρια του ξενοδοχείου, η οποία αντιλήφθηκε άμεσα τις ανάγκες και τη συνολική φιλοσοφία του Eliamos,KefaloniaΗ κα.Αργυροπούλου έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις στο Aqua Blu Boutique Hotel + Spa στην Κω, στην αλυσίδα ξενοδοχείων 25HoursHotelστη Μαγιόρκα και στο ξενοδοχείο Liostasi στην Ίο.

Η κα. Αργυροπούλου δήλωσε αναφορικά με τα νέα της καθήκοντα: «Οι εντυπωσιακές βίλες, η φιλοσοφία πίσω από την υγιεινή διατροφή καιη παροχή υψηλού επιπέδου δραστηριοτήτων ευεξίας και η ολιστική προσέγγιση των ιδιοκτητών που προωθεί τη βιωσιμότητα και τη φροντίδα της φύσης του τόπου τους ήταν εκείνα τα στοιχεία που με ενθουσίασαν ώστε να γίνω και εγώ μέλος της ομάδας του Eliamos,Kefalonia.

Περισσότερα για το Eliamos Villas Hotel & Spa

Το Eliamos Villas Hotel & Spa είναι ένα πεντάστεροξενοδοχείοστα Σπαρτιά, Κεφαλονιάς. Η φιλοσοφία πίσω από το Eliamos,Kefalonia είναι η ανάπαυση σε σύνδεση με τη φύση και ο επαναπροσδιορισμός του εαυτού μέσω της ευεξίας, ,αλλά και η γαστρονομία που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την υγιεινή Μεσογειακή διατροφή και τα γνήσια τοπικά υλικά.  Ένας παράδεισος ιδιωτικότητας εύκολα προσβάσιμοςαπό όλο τον κόσμο που αποτελείται από 12 εντυπωσιακές βίλες όπου η κάθε μία μπορεί να φιλοξενήσει ιδανικά οικογένειες, φίλους, ή ζευγάρια σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Website :www.eliamos.com

Press contact :ΗρώΑργυροπούλου, [email protected]

https://www.facebook.com/taneastonaera/posts/5239243522788931