Κεφαλονιά: Άνθρωποι του κρασιού στο νησί μας στα πλαίσια της δράσης “Η Κεφαλονιά ένα Hub για το κρασί” (εικόνες)

Τις προηγούμενες ημέρες φιλοξενήσαμε στο νησί μας ανθρώπους του κρασιού στα πλαίσια της δράσης μας, “Η Κεφαλονιά ένα Hub για το κρασί”.
Ο Διονύσης Γραμματικός, Προϊστάμενος Αμπέλου, Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο γεωπόνος\οινολόγος Γιώργος Τσινίδης, οι δημοσιογράφοι Νίκος Ιωαννίδης, Ιωάννης Πανάγος, Μαρία Γιουρουκέλη και ο οινοποιός Αργύρης Γεροβασιλείου μας έκαναν τη τιμή να παρευρεθούν στη δράση μας και να γνωρίσουν από κοντά τον αμπελώνα μας. Έτσι τους ξεναγήσαμε στους αμπελώνες μας και τους φιλοξενήσαμε στα οινοποιεία μας όπου γεύτηκαν και έμαθαν περισσότερα για τα κρασιά και τις ποικιλίες που παράγουμε.
Επιπλέον συμμετείχαν στην ανοιχτή συζήτηση με θέμα την Κλιματική Αλλαγή για την οποία περισσότερα θα γράψουμε σε επόμενη ανάρτηση. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε το κρασί της Κεφαλονιάς και την Κεφαλονιά ως έναν ποιοτικό παγκόσμιο οινοτουριστικό προορισμό και να προσελκύσουμε στην Κεφαλονιά ανθρώπους του κλάδου που μπορούν να μας βοηθήσουν στον στόχο μας.

Τις προηγούμενες ημέρες φιλοξενήσαμε στο νησί μας ανθρώπους του κρασιού στα πλαίσια της δράσης μας, "Η Κεφαλονιά ένα Hub…

Posted by Kefalonia Winemakers – Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς ΣΟΚ on Wednesday, June 22, 2022