Κυκλοφόρησε μόλις: Ιδού το πραγματικό μήνυμα που έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στη σύζυγό του

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα.

Και συγκεκριμένα όσον αφορά την επικοινωνία του δικηγόρου με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά την αποφυλάκισή του την περασμένη Δευτέρα, αφού απολογήθηκε ενώπιον των Αρχών.

Στη φορά το πραγματικό SMS του Απόστολου Λύτρα

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ότι ο Απόστολος Λύτρας έστειλε μήνυμα στην 37χρονη γυναίκα μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια, μέσω sms και όχι μέσω viber. Η παρουσιάστρια επικαλέστηκε μια πηγή την οποία, όπως είπε, εμπιστεύεται απόλυτα.

Το μήνυμα που σύμφωνα με την γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να έστειλε ήταν το εξής: «Σ’αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη» «Ντρέπομαι για τον εαυτό μου»

Σύμφωνα με αναφορές του tlife.gr, ο Απόστολος Λύτρας έστειλε το πρώτο μήνυμα στη σύζυγό του την Κυριακή στις 06.56 το πρωί, ενώ βρισκόταν κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Στο μήνυμα του, ο δικηγόρος αναφέρει: «Πάρε με κάποια στιγμή»

Αν και η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν απάντησε, στις 11.00 το πρωί ο Απόστολος Λύτρας o οποίος βρισκόταν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να του απαγγελθούν κατηγορίες απέστειλε και δεύτερο μήνυμα.  «Σοφία πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Να ξέρεις ότι σ αγάπησα πολύ και σ αγαπάω. Εκτός από σένα, δεν έχω κάτι άλλο στον κόσμο. Ξέρω ότι δεν με πιστεύεις αλλά σου λέω αλήθεια.

Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου χωρίς εσάς. Συγνώμη για όλα, συγνώμη. Επειδή αύριο δεν ξέρω που θα είμαι, πρέπει να βοηθήσεις τα παιδιά. Η Ν. (μεσαία κόρη) μεθαύριο φεύγει, η Ε. (μεγάλη κόρη) έχει υποχρεώσεις και πρωτίστως η Δ. (μικρή κόρη) έχει ανάγκη μεγάλη. Δεν ξέρω τι θα πεις στο παιδί, για το τι έγινε και για το τι θα γίνει με τον μπαμπά της. Σου λέω αλήθεια το μόνο που θα ήθελα αυτή τη στιγμή είναι να πεθάνω»

Η συνομιλία με μηνύματα συνεχίστηκε ξανά τη Δευτέρα στις 12.34 το μεσημέρι. Ο Απόστολος Λύτρας στέλνει μήνυμα στη σύζυγό του, ζητώντας να επιτρέψει στη μεγάλη του κόρη να πάει στο σπίτι τους για να πάρει προσωπικά τους αντικείμενα.

«Ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω και τώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρήσεις για την πράξη μου» γράφει σε δεύτερο μήνυμά του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ συνεχίζει: «Και ενημέρωσε την Ε. (μεγάλη κόρη) να έρθει να πάρει κάποια πράγματα σε παρακαλώ. Δεν έχω τίποτα, ούτε κλειδιά».

συνέχεια στο enimerotiko.gr