Οργή για τους ληστές που χτύπησαν 55χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της σε νησί του Ιονίου

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών στην Κέρκυρα, για τους δύο ληστές, που έβαλαν στο στόχαστρο γυναίκα σε σπίτι του νησιού.

Εφιαλτικές στιγμές για 55χρονη γυναίκα στην Κέρκυρα, που βρέθηκε απέναντι από δύο ληστές, μέσα στο σπίτι της.

Οι δράστες δεν είχαν μπει στη διαδικασία να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Όπως εκτιμούν αστυνομικοί, παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν στην περιοχή και αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, όταν ήταν σίγουροι πως η γυναίκα ήταν ολομόναχη στο διαμέρισμά της.

Μπούκαραν και άρχισαν να την χτυπούν, γεγονός που έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινωνία.

Το θύμα περιέγραψε τα χαρακτηριστικά τους και οι έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως ανέφερε η 55χρονη γυναίκα, οι δύο ληστές βούτηξαν τα κοσμήματα και τα μετρητά που υπήρχαν στο σπίτι. Την απείλησαν πως αν ειδοποιήσει την αστυνομία, θα επιστρέψουν. Μετά τη ληστεία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια, εξετάζεται οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής, ενώ ελήφθησαν και αποτυπώματα από τους χώρους που κινήθηκαν οι ληστές.

Κάτοικοι αλλά και φορείς στην Κέρκυρα, ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, καθώς τα καλοκαίρια η εγκληματικότητα στο νησί αυξάνεται.

πηγή: newsit.gr