Κοστίζει 5.000 ευρώ, κατασκευάζεται από ελληνική εταιρεία στο παραδίδουν σε 20 μέρες και ξεπουλάει

Το μικρό ξύλινο σπίτι, που κοστίζει μόλις 5.000 ευρώ, κατασκευάζεται από ελληνική εταιρεία και παραδίδεται σε 20 μέρες, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην ελληνική αγορά, ενώ δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Πρόκειται για μικρό, βολικό και φθηνό σπιτάκι, που κατασκευάζεται από την εταιρία Oikodecor, με έδρα την Λευκάδα και υλικά κορυφαίας ποιότητας.

Εισάγουν και διαθέτουν απευθείας από τον κατασκευαστή στον πελάτη, τα κορυφαίας ποιότητας προκάτ ξύλινα σπίτια OIKOSWOOD HOME & SHED σε τεράστια ποικιλία σχεδίων, καθώς επίσης και προσαρμοσμένα έργα στα σχέδια των πελατών της με την βοήθεια σχεδιαστή της εταιρίας, τα παγκοσμίου φήμης και ποιότητας χρώματα και βερνίκια BENJAMIN MOORE, COLORIFICO SANMARINESE, SAYERLACK και RUST–O–LEUM και τα κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ χρώματα VECHRO.

Συνεργάζονται με οίκους εξειδικευμένων διακοσμητικών υλικών, όπως EPIC–DÉCOR, μονωτικών υλικών NEOTEX,EVOCHEM, DRYPROOF και υπάρχει μηχανολόγος υλικών εντός του καταστήματος για συμβουλές και λύσεις κάθε κατασκευής OLYMPOS 30m2.

Το μικρό ξύλινο σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξοχικό, ξενώνα ή αποθηκευτικό χώρο.

Το μικρό ξύλινο σπίτι προστατεύει το περιβάλλον και τα αειφόρα δάση

Αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον πέντε δένδρα αναφυτεύονται, για κάθε δέντρο χρήσης.

Το μικρό ξύλινο σπίτι με 5.000 ευρώ

συνέχεια στο enimerotiko.gr