Ανθή Σαλαγκούδη: Έγινε 40 και το γιόρτασε με μίνι “που ζαλίζει” αγκαλιά με τον Κοσμά Κουμιανό – Η τούρτα που της ετοίμασε ο σύντροφός της

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Οι δυο τους απόλαυσαν το καλοκαίρι μοναδικές στιγμές ξεκούρασης στα ελληνικά νησιά, ενώ συχνά δημοσίευαν κοινές στιγμές τους στα social media από τα μέρη που επισκέπτονταν.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για την Ανθή Σαλαγκούδη, καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η δημοσιογράφος έκλεισε 40 χρόνια ζωής και το γιόρτασε μαζί με τον αγαπημένο της, ο οποίος της είχε ετοιμάσει μια υπέροχη τούρτα!

Η Ανθή Σαλαγκούδη δημοσίευσε στο Instagram μερικά όμορφα στιγμιότυπα από τη ξεχωριστή αυτή βραδιά, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει και με τον Κοσμά Κομιανό. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Ωραία είναι τελικα τα #40. Ειδικά όταν έχεις ωραίους ανθρωπους δίπλα σου. Cheers στα επόμενα”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε για τον Κοσμά Κουμιανό: “Αγαπώ τη συνέπεια που έχει στα λόγια και στις πράξεις που τα ακολουθούν, το χιούμορ και την καλοσύνη του. Σίγουρα μέσα από αυτή τη σχέση έχει βελτιωθεί η φωτογένειά μου, όπως διαπιστώσατε κι εσείς!”.

πηγή: antenna.gr