Νευρικό, χωρίς σταματημό: Η σκηνή – έπος στο «Ντόλτσε Βίτα» που Παναγιωτοπούλου – Μπαλανίκα δεν μπορούσαν να γυρίσουν από τα γέλια

Χριστίνα και Σάσα… Ή κατά κόσμο Άννα Παναγιωτοπούλου (συγχωρεμένη πια) και Κατιάνα Μπαλανίκα. Ένα δίδυμο που στο σίριαλ «Ντόλτσε Βίτα» προσέφερε στους τηλεθεατές τεράστιες ποσότητες γέλιου, με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές πάντως να έχουν… προβλήματα στα γυρίσματα

Πάντως, όταν λέμε προβλήματα, δεν χρειάζεται να πηγαίνει ο νους σας στο κακό. Δεν αναφερόμαστε ούτε σε διενέξεις μεταξύ τους ούτε σε κακές συμπεριφορές. Στη λατρεμένη σειρά του MEGA τέτοια πράγματα δεν υπήρξαν.

Όσες φορές κι αν έχουν δώσει συνεντεύξεις οι συντελεστές, πάντοτε αναφέρονται στο εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ τους, και όχι μόνο.

Στέκονται και στην απίθανη δημιουργία των Αντώνη Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου και στο σενάριο που οι ηθοποιοί είχαν να διαχειριστούν. Με πολλές «θανατηφόρες» ατάκες και σκηνικά που μαρτυρούσαν το… ποιόν και τις καταστάσεις των πρωταγωνιστών, τα ευτράπελα ήταν δεδομένα.

Σε τέτοιο βαθμό ώστε να χρειάζονται… υπερωρίες προκειμένου να γυριστούν ορισμένες σκηνές. Αιτία για αυτό το γεγονός ότι συχνά χρειαζόταν το ένα «cut» πίσω από το άλλο, αφού το πλάνο χάλαγε από τα δικά τους γέλια και χαχανητά.

Άλλωστε, ειδικά το γάργαρο και χαρακτηριστικό γέλιο της Σάσας ήταν τέτοιο που μπορούσε να συμπαρασύρει ολόκληρο το συνεργείο!

Νευρικό, χωρίς σταματημό: Η σκηνή – έπος στο «Ντόλτσε Βίτα» που Παναγιωτοπούλου - Μπαλανίκα δεν μπορούσαν να γυρίσουν από τα γέλια

Η αγαπημένη ηθοποιός, καλεσμένη της εκπομπής «Studio 4» της ΕΡΤ, θυμήθηκε ορισμένες εξ αυτών και ξεχώρισε μία ανάμεσα σε άλλες του Ντόλτσε Βίτα. Εκείνη που εκτυλίσσεται μπροστά στην βιβλιοθήκη της Σάσας, με τον διάλογο να προκαλεί γέλια μέχρι νευρικού κλωνισμού:

Χριστίνα: «Δεν μου λες, σε λογοτεχνία έχεις κάτι»;

Σάσα (Γελάει): «Λοιπόν! Πρόσεξε… Τώρα έτσι, στην τύχη όπου πέσει το μάτι μου θα σου λέω τίτλους. Εντάξει; Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, του Νταλάρα. Καίτη Γκρέυ: Αυτή είναι η ζωή μου. Ωραίο το φουστάνι σου Γιώργο μου. Έχω και ξένα. Η Πολυάννα παντρεύεται. Η Πολυάννα μητέρα».

Χριστίνα: Ναι, η Πολυάννα πάει φαντάρος…

Σάσα: «Μην κοροϊδεύεις»…

Χριστίνα: «Όχι»…

Σάσα: «Μην κοροϊδεύεις»!

Χριστίνα: «Όχι καλέ».

Σάσα: «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ»…

Χριστίνα: «Ααααα»!

Σάσα: «Χωρίς οικογένεια. Με οικογένεια».

Χριστίνα: «Το ‘χεις κομπλέ αυτό»…

Σάσα: «Τα τεκνά του πλοιάρχου Γκραντ»…

Χριστίνα: «Τέκνα μωρή»…

Σάσα: «Ε είναι με κεφαλαία, πού θες να ξέρω»;

Χριστίνα: «Τι ακούω, Χριστέ μου»…

Σάσα: «Μωρή… Να σου πω… Καλά… Τόσα χρόνια εγώ νόμιζα ότι ο πλοίαρχος Γκραντ είναι μια ξεφωνημένη»…

Αλλά καλύτερα ας δούμε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ούτε στη σκηνή που έμεινε τελικά οι ηθοποιοί μπορούν να κρατηθούν!

πηγή: menshouse.gr