Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Μίλησε ζωντανά μέσα από το νοσοκομείο – “Είναι πολύ ύπουλη αυτή η αρρώστια αν την πάθεις”

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απουσιάζει τις τελευταίες ημέρες από την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής πάσχει από παγκρεατίτιδα και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να μιλάει ζωντανά για την κατάσταση της υγείας του το πρωί της Παρασκευής στην ενημερωτική εκπομπή του Mega.

“Είμαι πολύ καλύτερα. Ήταν μία κρίση που έπαθα τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο πριν έρθω στην εκπομπή, με έντονο πόνο στο στομάχι. Επειδή ήταν έντονος ο πόνος πήγα στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι καλύτερα από ότι ήμουν πριν μπω, ήταν περαστικό. Είμαι ακόμη στο νοσοκομείο, δεν ξέρω πότε θα βγω. Πρέπει να τα προλαβαίνεις γρήγορα. Κι άλλοι φίλοι το είχαν πάθει και ήταν πολύ πιο δύσκολο. Είναι πολύ ύπουλη αυτή η αρρώστια αν την πάθεις” είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Στο πλευρό του έσπευσε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ και στενή του φίλη Ματίνα Παγώνη, η οποία τόνισε πως οι εξετάσεις του παρουσιαστή βελτιώνονται όσο περνούν οι μέρες και σύντομα θα επιστρέψει στην εκπομπή.

πηγή: antenna.gr