Αλέξανδρος Πατούλης: Ενεπλάκη σε τροχαίο με ανώτατο κληρικό ο γιος του Γιώργου Πατούλη και της Μαρίνας Σταυράκη

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιώργο Πατούλη και την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Σταυράκη συζήτησαν στο “Πρωινό” την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο γιος του πρώην ζευγαριού, Αλέξανδρος Πατούλης ενεπλάκη πριν από λίγες ημέρες σε τροχαίο ατύχημα με έναν ανώτατο κληρικό. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και οι δυο τους τα βρήκαν με τη βοήθεια των ασφαλιστικών εταιρειών.

Θυμίζουμε πως η είδηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Γιώργου Πατούλη συζητιέται πολύ αυτόν τον μήνα, ενώ πριν λίγες ημέρες και ο Αλέξανδρος Πατούλης με δηλώσεις του, δεν έκρυψε τη χαρά του που θα αποκτήσει αδερφάκι.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδελφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση στην τηλεόραση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι θέλω να απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι πολύ ευτυχισμένος κι ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς τόσο με τον πατέρα μου όσο και με τη σύντροφό του” είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Πατούλης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

πηγή: antenna.gr