Η χλιδή του Μαραθώνα: Φωτογραφίες από την τρίπατη βίλα του Ηλία Ψινάκη – Μοιάζει σαν Χολιγουντιανό οίκημα

Το σπίτι του Ηλία Ψινάκη στον Μαραθώνα αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή, προκαλώντας θαυμασμό για την αρχιτεκτονική και την εντυπωσιακή διακόσμησή του. Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα και πολυσυζητημένος μάνατζερ ζει σε μια βίλα που συνδυάζει τη χλιδή με τον μοντέρνο σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό περιβάλλον.

Η βίλα του Ψινάκη βρίσκεται σε μια μεγάλη έκταση στον Μαραθώνα

Ηλίας Ψινάκης σπίτι

Οι εξωτερικοί χώροι είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της οικίας. Εκτός από τον εντυπωσιακό κήπο, υπάρχει μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, η οποία τραβά την προσοχή όλων όσων επισκέπτονται το σπίτι ή παρακολουθούν τις αναρτήσεις του Ψινάκη στα κοινωνικά μέσα. Ο ίδιος συχνά δημοσιεύει εικόνες από τον κήπο του κατά τη διάρκεια διαφορετικών εποχών, όπως όταν χιονίζει, προσδίδοντας μια μαγευτική διάσταση στον χώρο​.

Ηλίας Ψινάκης σπίτι

 

 

Ηλίας Ψινάκης σπίτι

 

 

Ηλίας Ψινάκης σπίτι

 

Το εσωτερικό της κατοικίας ακολουθεί μια πιο κλασική αισθητική με πινελιές πολυτέλειας. Το σαλόνι είναι διακοσμημένο με μεγάλες δερμάτινες πολυθρόνες και τεράστιες εντοιχισμένες βιβλιοθήκες γεμάτες βιβλία, που προσθέτουν έναν διανοουμενίστικο χαρακτήρα στον χώρο. Οι μεγάλες τζαμαρίες σε διάφορα σημεία της βίλας επιτρέπουν στο φυσικό φως να γεμίζει το σπίτι, αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες της διακόσμησης, όπως πίνακες και κάδρα που κοσμούν τους τοίχους​.

 

Ηλίας Ψινάκης σπίτι

 

 

Ηλίας Ψινάκης σπίτι

 

 

Ηλίας Ψινάκης σπίτι

 

 

Ηλίας Ψινάκης σπίτι

 

Η αισθητική και η αρχιτεκτονική της βίλας θυμίζουν σπίτια από εξώφυλλα περιοδικών, γεγονός που δεν είναι τυχαίο, καθώς ο Ψινάκης είναι γνωστός για την αγάπη του για την κομψότητα και την υψηλή αισθητική. Το σπίτι δεν περιορίζεται μόνο σε έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό, αλλά περιλαμβάνει και όλες τις ανέσεις που θα περίμενε κανείς από μια σύγχρονη, πολυτελή κατοικία. Οι χώροι είναι διαμορφωμένοι για να φιλοξενούν κοινωνικές εκδηλώσεις, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις συχνές δημοσιεύσεις του Ψινάκη με φίλους και καλεσμένους του, σε δείπνα και εκδηλώσεις​.

Ο Ηλίας Ψινάκης, επίσης, συχνά χρησιμοποιεί την κατοικία του για γυρίσματα και συνεντεύξεις, όπου έχουν φανεί ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες του χώρου, όπως η κουζίνα, τα υπνοδωμάτια, καθώς και άλλοι ιδιωτικοί χώροι. Σε διάφορα βίντεο που έχει ανεβάσει στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube, ο Ψινάκης έχει φιλοξενήσει γνωστές προσωπικότητες, όπως τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αναδεικνύοντας διάφορες γωνιές της πολυτελούς κατοικίας του​.