Γιώργος Λιάγκας: “Εγώ δεν αποκάλεσα τον κύριο Σεφερλή καραγκιόζη, ούτε όπως με λέει εκείνος”

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του σχολίασαν τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με τον Μάρκο Σεφερλή. Αρχικά, στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 προβλήθηκε το βίντεο με τα λόγια της Έλενας Τσαβαλιά, ενώ στη συνέχεια ένα σκετς του Μάρκου που μιλούσε για την τηλεόραση.

«Είπε κάποιος “μην πάτε να δείτε τον Σεφερλή”; Δεν έχει λόγο ο Μάρκος, ως άλλος πολιτικός, να βγάζει διαγγέλματα μέσα στο θέατρο. Τώρα, με τη γυναικεία προσέγγιση η κυρία Τσαβαλιά πιο γλυκά το είπε. Δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Είναι πετυχημένος και τον πετυχημένο θα τον χτυπήσουν, γιατί τον ζηλεύουν.

Όταν λέει ότι εγώ έκανα τόσα εισιτήρια όσα όλοι οι άλλοι μαζί, τι τον ενδιαφέρει που δεν τον αποδέχονται ποιοτικά οι άλλοι ηθοποιοί. Οι ηθοποιοί που τον κράζουν, ξέρουν ότι κόβει εισιτήρια ο Σεφερλής. Άρα, τι τον ενδιαφέρει να βγαίνει και να απαντάει;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την παράσταση, όπου ο Μάρκος μιλάει για τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Τι να πας να κάνεις στο πρωϊνάδικο; Πρέπει να είσαι πολύ καραγκιόζης για κάτι τέτοιο. Άλλο να πουλάς επειδή δουλεύεις όπως εμείς και άλλο να πουλάς την ψυχή σου στο διάβολο για να δουλεύεις όπως αυτοί», λέει ο Μάρκος Σεφερλής στο συγκεκριμένο σκετς.

«Εγώ δεν αποκάλεσα τον κύριο Σεφερλή καραγκιόζη, εγώ του κάνω θετική κριτική. Ο κύριος Σεφερλής –εγώ ούτε Μαρκούλης, ούτε Σεφερλάκος, ούτε Γιωργάκη που με λέει εκείνος- επικαλείται κάτι άλλο, ότι στην τηλεόραση μπαίνουν τσάμπα οι εκπομπές στο σπίτι των ανθρώπων», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

πηγή: antenna.gr