Οργή από φίλους και συγγενείς του Διονύση Πρώιου μετά τις διαρροές: «Είναι προσβλητικό αυτό που λένε»

Οργή από φίλους και συγγενείς του Διονύση Πρώιου: δικούς τουμετά τις διαρροές: «Είναι προσβλητικό αυτό που λένε»

Ο Διονύσης Πρώιος, επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του MasterChef, έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που είχε την περασμένη Παρασκευή, το βράδυ, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του.

Ο Διονύσης Πρώιος συντηρούσε τη μηχανή του γιου του

 

 

Όπως υπογράμμισε στο Live News ο Ηρακλής Αποστολίδης, με τον οποίο ο άτυχος 58χρονος γνωρίστηκε στο Master Chef, πριν από 4 χρόνια και έκτοτε διατήρησαν τη φιλία τους, «σοκαρίστηκα πάρα πολύ, γιατί με τον ίδιο τρόπο «έφυγε» και ο Μιχάλης, με την ίδια μηχανή, την οποία συντηρούσε ο Διονύσης εις μνήμη του γιου του».

1557 1168x656 1

Αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας από τον Διονύση Πρώιο

 

Εξάλλου, οι φήμες περί αυτοκτονίας πίσω από τον θάνατο του αδικοχαμένου άνδρα, έχουν προκαλέσει την οργή των δικών του ανθρώπων, με τον πρώην παίκτη του MasterChef, Κωνσταντίνο Νταλιάνη να επισημαίνει «είναι προσβλητικό για τη μνήμη του Διονύση. Δεν θα έφευγε με τίποτα από τη ζωή επίτηδες, όσο και να είχε κουραστεί, πάλευε κάθε μέρα για να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται. Δεν θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε φύγει μόνος του».

Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες, στην Κεφαλονιά, όπου θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος.

 

 

Δείτε το βίντεο στο tilestwra.com