Αυτή η midi φούστα από τη Zara είναι το πιο versatile κομμάτι του φθινοπώρου και κοστίζει 29,95€

Οι midi φούστες αποτελούν hero κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, μιας που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και δημιουργικά με πολλά διαφορετικά ρούχα, δημιουργώντας εμφανίσεις που μπορούν να σταθούν από το πρωί ως το βράδυ, με casual αλλά και επίσημη διάθεση.

Για το φθινόπωρο του 2024, οι midi φούστες με σατινέ υφή αποτελούν μια πρόταση που είδαμε σε πολλούς διαφορετικούς οίκους και είναι κομμάτια που μπορούν να “παντρευτούν” με μερικές από τις πιο δυνατές τάσεις που θα δούμε ολόκληρο το έτος.

Από την επικράτηση της burgundy απόχρωσης, μέχρι το εκκεντρικό leopard print, αλλά και από τη boho διάθεση, μέχρι τις μυστηριώδεις και sexy διαφάνειες, μια midi φούστα στο εν λόγω ύφασμα μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας εμφάνισης με στιλ που παντρεύει τμήματα των παραπάνω.

Αυτή την περίοδο, η Zara διαθέτει μια σχετική πρόταση midi σατινέ φούστας, που μπορεί να ταιριάξει με πολλαπλά fashion items και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε εμφανίσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι σε ένα dinner ή μια συναυλία.

Θα τη βρεις σε δύο αποχρώσεις, μαύρο ή εντυπωσιακό cherry red, και στα 29,95€ είναι μια budget επιλογή που θα ευχαριστηθείς πολύ.

Η midi φούστα από τη Zara

Αυτή η midi φούστα από τη Zara είναι το πιο versatile κομμάτι του φθινοπώρου και κοστίζει 29,95€

Θα τη βρεις εδώ.

πηγή: missbloom.gr