Δούκισσα Νομικού | Το σαμπουάν που τη βοηθά να διατηρεί τη λάμψη αλλά και τη δύναμη των (φρεσκοβαμμένων) μαλλιών της

Ηταν μόλις στις αρχές του καλοκαιριού όταν η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχει κάνει ποτέ στα μαλλιά της:

να αφαιρέσει (πολύ) μήκος και να τα κόψει σε ένα μακρύ καρέ.

Μια αλλαγή που ανανέωσε πολύ την εμφάνισή της αλλά και τα ίδια τα μαλλιά, αφού ένα κούρεμα πάντοτε δυναμώνει την τρίχα.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο η παρουσιάστρια “έριξε” για άλλη μια φορά τα social media, ποζάροντας με καστανά μαλλιά και μπαίνοντας πλέον και επίσημα στο club των μελαχρινών.

Δεν ξέρουμε αν η αλλαγή αυτή θα είναι μόνιμη, δεδομένου ότι έχουμε συνδέσει άρρηκτα το ξανθό χρώμα με το πρόσωπό της όλα αυτά τα χρόνια, ή πρόκειται για προσωρινή αλλαγή στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Παρίσι, για να περπατήσει στο ετήσιο ντεφιλέ της L’Oréal Paris.

Σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται να μην αναφέρουμε ότι αυτή η τόσο δραστική αλλαγή στη βαφή συνεπάγεται και την απαραίτητη φροντίδα με τα κατάλληλα haircare προϊόντα, ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος η τρίχα να ασθενήσει ιδιαίτερα με αμφίβολα αποτελέσματα για τη συνολική όψη των μαλλιών.

Γι΄αυτό άλλωστε και η Δούκισσα φροντίζει να λούζει τα βαμμένα της μαλλιά με το Glycolic Gloss της Elvive, ένα εξειδικευμένο σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα που στοχεύει στη λάμψη τους, ενώ ταυτόχρονα τα περιποιείται χάρη στο γλυκολικό οξύ, που διεισδύει στις ίνες της τρίχας βελτιώνοντας τη λάμψη, την απαλότητα και τη δύναμή της.

πηγή: missbloom.gr