Γιώργος Λιάγκας: Η Αντωνά κοιμόταν την ώρα που ξέσπασε η φωτιά – Το ποσό τεραστίων διαστάσεων που θα κληθεί να πληρώσει

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς όπως έκανε ο ίδιος γνωστός χθες 24/9 στην έναρξη του Πρωινού στον ΑΝΤ1, το σπίτι του στα Νότια Προάστια πήρε φωτιά. Συγκεκριμένα έπειτα από φωτιά που ξεκίνησε από τον πίνακα που βρισκόταν μέσα σε ντουλάπα κάηκε ο πρώτος όροφος της μονοκατοικίας του

Σήμερα Τετάρτη 25/9 στο Happy Day στον ALPHA σχολίασαν το περιστατικό που σόκαρε τους πάντες και ο Νίκος Γεωργιάδης – που πήρε τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος λείπει αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό.

Όλες οι λεπτομέρειες για την φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας

 

Όπως ειπώθηκε στο πλατό μπορεί η πυροσβεστική να βγήκε και να είπε πως δεν ήταν τόσο μεγάλη η φωτιά, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες τους αλλά και βίντεο που υπάρχει την ώρα της πυρκαγιάς δείχνει πόσο μεγάλη ήταν η έκταση της. Μπορεί οι άντρες της πυροσβεστικής να ήθελαν να αποδείξουν πως η κινητοποίηση τους ήταν γρήγορη.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη λοιπόν, οι ζημιές είναι τόσο μεγάλες που το κόστος επισκευής τους ξεπερνάει τις 50.000 ευρώ, αφού έχουν καταστραφεί πολλά έπιπλα, πρίζες κλπ. Μάλιστα, το κρεβάτι έχει καεί ολοσχερώς και έχει μείνει μόνο ο σκελετός.

Στο σπίτι την ώρα της φωτιάς ήταν και η σύντροφος του Γιώργος Λιάγκα, Μαρία Αντωνά η οποία την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στον πρώτο όροφο κοιμόταν. Το σοκ της ήταν και είναι μεγάλο για το περιστατικό που βίωσαν. Βέβαια, ξεκαθάρισαν πως η Μαρία δεν συγκατοικεί με τον παρουσιαστή καθώς έχει και το δικό της σπίτι.

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο παρουσιαστής κοιμήθηκε στο υπόγειο της μονοκατοικίας του καθώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί ούτε στο ισόγειο

πηγή: youweekly.gr