Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η νέα εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του – “Παίρνω 10 φάρμακα, έχω περάσει πολύ δύσκολα”

Στο νοσοκομείο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά από φρικτούς πόνους έπειτα από τροφική δηλητηρίαση, με τον ίδιο να αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera 102.2 το πώς συνέβη το περιστατικό.

“Πήρα σάντουιτς, ήταν άπλυτο το λαχανικό, αλλά δεν θέλω να κινηθώ νομικά.”, ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο ίδιος, το πρωί της Τετάρτης 25/9 επανήλθε στο θέμα, αποκαλύπτοντας:

“Έχω τη σακούλα τα φάρμακα μαζί, 10 φάρμακα παίρνω. Έχω περάσει πολύ δύσκολα. Παιδιά, τρώτε σπίτι, μαγειρεύετε σπίτι. Έχω πάει με τα γυρίσματα σε 20 νησιά φέτος μέσα στο καλοκαίρι και όπου πήγαινα, σε ολόκληρος νομούς τους έλεγα που να φάμε και όλοι μου έλεγαν ένα με δύο μαγαζιά και λέω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει πρόβλημα φαγητού; Ότι ο καθένα ανοίγει διάφορες επιχειρήσεις και μπορεί να ανοίξει ό,τι θέλει. Με ποιο δικαίωμα; Δεν μπορούμε να βρούμε να φάμε καλά. Υπάρχουν 1000 εστιατόριο και τρώμε καλά στα 10. Δεν ξέρουμε από που να παραγγείλουμε. Δεν ξέρουμε από που να φάμε και αυτό είναι φοβερό και τρομερό.

Με ρωτάνε γιατί δεν έκανα μήνυση για το λαχανικό αλλά μία φορά ένα λάθος το συγχωρείς. Αν από αυτό τον άνθρωπο ξανά έτρωγα και ξανά γινόταν θα το έκανα. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα αλλά δεν πειράζει.”

Δείτε το σχετικό βίντεο:


πηγή: antenna.gr