Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τόνια Σωτηροπούλου | Όλες οι εμφανίσεις από το party της H&M για τη νέα A/W 2024 Studio συλλογή

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η νέα σεζόν από ένα fashion party και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά η H&M. Χθες το βράδυ λοιπόν, 24 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το event του high street brand με σκοπό την παρουσίαση της νέας A/W 2024 Studio συλλογής.

Η νέα Studio συλλογή της H&M αποπνέει δυναμισμό και θηλυκότητα, ενώ αποτελείται από κομμάτια που κάθε σύγχρονη γυναίκα αξίζει να προσθέσει στη συλλογή της.

Ανάμεσα στα κομμάτια που ξεχωρίσαμε είναι σίγουρα το puffer μπουφάν σε leopard μοτίβο που είναι ιδανικό για τις ημέρες με χαμηλή θερμοκρασία, τα κοστούμια και τα δερμάτινα παντελόνια, το τζιν σε φαρδιά γραμμή με χρυσοκλωστή, η δερμάτινη φούστα σε Α γραμμή, αλλά και οι mini φούστες, το κρεπ σατέν φόρεμα με ημιδιαφάνεια, αλλά και η maxi φούστα με χρυσές παγιέτες, το πουά ασύμμετρο φόρεμα, αλλά και το επίσης πουά πουκάμισο από οργάντζα, αλλά και τα πλεκτά πουλόβερ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όμως και τα αξεσουάρ της νέας A/W 2024 Studio συλλογής. Ανάμεσα στα αγαπημένα μας είναι η μαύρη μεγάλη shopper τσάντα, οι δερμάτινες over the knee μπότες, οι λευκές δερμάτινες slingback γόβες, αλλά και τα statement κοσμήματα.

Εκτός από τη συλλογή όμως, ξεχωρίσαμε και κάποια looks από τις Ελληνίδες celebrities που έδωσαν το παρών στο event της H&M. Στη λίστα με τις best dressed ανήκουν σίγουρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαύρο mini φόρεμα και μαύρες γόβες που επέλεξε, η Βασιλική Ρούσσου με κόκκινο maxi φόρεμα, η Τόνια Σωτηροπούλου με double denim σύνολο και λευκές γόβες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με πλεκτή ζακέτα που φόρεσε ως φόρεμα, η Έβελυν Καζαντζόγλου με γκρι mini φόρεμα και μαύρες δερμάτινες over the knee μπότες, αλλά και η Ελένη Τσολάκη με halter neck δερμάτινο φόρεμα σε καφέ απόχρωση.

Η νέα A/W 2024 Studio συλλογή της H&M κυκλοφορεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Δες εδώ όλες τις εμφανίσεις

Νικολέττα Ράλλη

Ελένη Τσολάκη

Ευριδίκη Βαλαβάνη

Έλενα Γαλύφα

Χριστίνα Κανελλοπούλου

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Πένυ Αγοραστού

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Βασιλική Ρούσσου

Γιώργος Καράβας-Ραφαέλα Ψαρρού

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Τόνια Σωτηροπούλου

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Kid Moxie

Έβελυν Καζαντζόγλου

Τάνια Μπρεάζου

Όλγα Ντάλλα

Πηγή missbloom.gr