Στο νοσοκομείο η Νάντια Κοντογεώργη-Τι έχει συμβεί

Στο νοσοκομείο «Γ. Γενημματάς» νοσηλεύεται η γνωστή ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, μετά από ατύχημα που είχε, με αποτέλεσμα να σπάσει τον αστράγαλό της. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, το πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αποκατάσταση του τραύματος που έχει στον αστράγαλο.

Μάλιστα, η Νάντια Κοντογεώργη χειρουργήθηκε από τον ίδιο γιατρό και στο ίδιο νοσοκομείο όπου πριν λίγες ημέρες χειρουργήθηκε και ο συνάδελφος και συμπρωταγωνιστής της στην παράσταση «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή», που είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου στο θέατρο «Βρετάνια».

Πληροφορίες του TLIFE αναφέρουν ότι η εγχείρηση της Νάντιας Κοντογεώργη ήταν επιτυχής και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ήδη η παραγωγή της παράστασης ανακοίνωσε την αναβολή της πρεμιέρας, καθώς ο Άκης Σακελλαρίου δεν μπορεί ακόμα να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

«Η παραγωγή του Θεάτρου Βρετάνια με λύπη ανακοινώνει ότι η επικείμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το ανέβασμα της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» θα πρέπει να αναβληθεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο Άκης Σακελλαρίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2024.

Το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους του συνεργάτες και το κοινό. Θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του. Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι το συντομότερο δυνατόν! Όσον αφορά τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί, παρακαλείται το κοινό να επικοινωνεί με την Ticketmaster για περισσότερες λεπτομέρειες», αναφέρεται στην ανακοίνωση του θεάτρου.

πηγή: tlife.gr