Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον χώρο που θα γίνει το pre wedding πάρτι

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πολυαναμενόμενο γάμο έχει ξεκινήσει! Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ θα ενώσουν τις ζωές τους, το Σάββατο, στις 17.30, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Πλήθος επωνύμων και εκπροσώπων των βασιλικών οίκων θα δώσουν το παρών, ενώ η συγκίνηση θα είναι διάχυτη καθώς η Θεοδώρα είχε μεγάλη αδυναμία στον τέως βασιλιά που έχει φύγει από τη ζωή.

Το νυφικό θα είναι μια υπέροχη δημιουργία του oίκου Celia Krithatiori, ενώ ο Παύλος είναι εκείνος που θα συνοδεύσει την αδελφή του στην εκκλησία.

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ – Το λαμπερό pre wedding party

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το αυριανό pre wedding dinner των 250 ατόμων, που θα πραγματοποιηθεί στους κήπους του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου. Ο χώρος παραχωρήθηκε έναντι αντίτιμου στην τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας και ο Ανδρέας Μέγγος -ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων- δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα το βράδυ της Παρασκευής.


Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η λίστα των καλεσμένων, αλλά σίγουρα θα δούμε βασιλείς από την Ισπανία και τη Δανία. Άγνωστο παραμένει αν θα δώσει το παρών εκπρόσωπος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

πηγή: eleftherostypos.gr