Οργάνωση με στιλ: Το κουτί αποθήκευσης από τα ΙΚΕΑ που εξοικονομεί χώρο & κοστίζει κάτω από 10 ευρώ!

Η μεταβατική περίοδος του φθινοπώρου είναι η περίοδος εκείνη που πρέπει να κάνουμε ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι και στα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας, επομένως, ένα χρηστικό κουτί αποθήκευσης πρέπει σίγουρα να υπάρχει στη συλλογή μας.

Τώρα που ο καιρός αλλάζει και οι θερμοκρασίες αρχίζουν δειλά- δειλά να πέφτουν πρέπει να μεταφέρετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα στο πατάρι, με τα πιο ζεστά κομμάτια της συλλογής σας να διεκδικούν ξανά τη θέση τους στην γκαρνταρόμπα σας. Τι γίνεται όμως αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος;

Με μια έρευνα ανακαλύψαμε ένα κουτί αποθήκευσης ρούχων που χωράει κάτω από το κρεβάτι και μέσα του μπορείτε να βάλετε ό,τι δεν χρειάζεστε πια. Όχι μόνο θα σας διευκολύνει, όσον αφορά την αποθήκευση των ρούχων σας, θα σας γλυτώσει και χώρο από τις ντουλάπες.

Το κουτί αποθήκευσης από τα ΙΚΕΑ

Πρόκειται για ένα κουτί αποθήκευσης από τα ΙΚΕΑ, το οποίο κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ. Είναι από ανακυκλώσιμο υλικό και μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από έπιπλα τα οποία έχουν κενό, ή καλύτερα να το βάλετε κάτω από το κρεβάτι.

Αν και είναι ιδανικό για λευκά είδη, μαξιλάρια ή καλύμματα, αποτελεί την τέλεια εναλλακτική για τα καλοκαιρινά σας ρούχα, τα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε κάτω από το κρεβάτι ώστε να μην πιάνουν χώρο στις ντουλάπες ή το πατάρι.

Το ύφασμα αυτού του αποθηκευτικού κουτιού προστατεύει τα ρούχα και τα λευκά είδη σας από τη σκόνη, ενώ παράλληλα σύρεται εύκολα έξω καθώς η θήκη διαθέτει χερούλια.

Ένας ακόμη λόγος για να το επιλέξετε είναι επίσης πως τα αποθηκευμένα ρούχα και τα υφάσματα που θα προσθέσετε μέσα θα διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους, καθώς το πλέγμα εξαερισμού στις γωνίες επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα.

Δείτε το εδώ

πηγή: bovary.gr