Η κρεμαστή παπουτσοθήκη από τα ΙΚΕΑ χωράει παντού και είναι ιδανική για το μικρό σπίτι-Κοστίζει ΜΟΝΟ 4,99 ευρώ

Ένα σπίτι, εκτός από τα διακοσμητικά στοιχεία που θα ομορφύνουν τον χώρο, χρειάζεται και έξυπνα items τα οποία θα βάλουν σε τάξη την ακαταστασία. Μέσα σε αυτά τα items κατατάσσουμε και την παπουτσοθήκη.

Μια παπουτσοθήκη οργανώνει όλα τα παπούτσια σας και μπορεί να μπει από το χολ, μέχρι το δωμάτιο, αν όμως ο χώρος σας είναι περιορισμένος έχουμε βρει την ιδανική λύση, μια κρεμαστή παπουτσοθήκη.

Η παπουτσοθήκη που ανακαλύψαμε από τα ΙΚΕΑ κοστίζει μόλις 4,99 ευρώ και είναι το πιο χρηστικό item που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας ενώ παράλληλα η τιμή του είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Η κρεμαστή παπουτσοθήκη από τα ΙΚΕΑ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μαι κρεμαστή παπουτσοθήκη, υφασμάτινη και με 16 θήκες οι οποίες προσφέρουν αρκετό χώρο για τα παπούτσια σας.

Εκτός όμως από τα παπούτσια σας μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για τις κάλτσες, τα φουλάρια σας, τις τσάντες ή και τις ζώνες σας.

Από την άλλη, η έξυπνη σχεδίασή της σας επιτρέπει να την κρεμάσετε όπου εσείς θέλετε εξοικονομώντας.

Μπορείτε να κρεμάσετε την παπουτσοθήκη σε μία ράγα ρούχων ή σε γάντζους, μέσα στην ντουλάπα ή ακόμη και πίσω από την πόρτα, καθώς διαθέτει και άγκιστρα και οπές. Ακόμη, αν θέλετε να προσαρμόσετε το μήκος μπορείτε να διπλώσετε μια σειρά από θήκες και να τις στερεώσετε στο πίσω μέρος.

Δείτε την εδώ

πηγή: bovary.gr