Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά για όλα: Το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και η σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην νέα κωμική σειρά του Mega, “Έχω παιδιά” η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής (29/09) στο πλατό της εκπομπής, “Ακόμα δεν είδες τίποτα”. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από τον Κώστα Τσουρό για την προσωπική της ζωή. Η ίδια μίλησε ανοιχτά τόσο για τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα, όσο και για τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

“Δεν ξέρω αν είναι για το τι με νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι, είναι για το τι ξέρω εγώ για εμένα. Και την ασφάλεια που νιώθω εγώ για εμένα και τα συναισθήματά μου, τις αποφάσεις μου. Αυτό με οδηγεί στις πράξεις και νιώθω τόσο ασφαλής για να το κάνω. Δεν προέκυψε, δεν ήταν κατά λάθος, ήταν κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συνειδητής απόφασης.

Συνδύασα στο μυαλό μου πολλούς παράγοντες. Νιώθω πολύ ασφαλής στη νέα μου σχέση, πολύ χαρούμενη. Είμαι σε ένα χώρο που αργά ή γρήγορα θα έβγαινε. Και από το να έβγαινε με έναν τρόπο που δεν θέλω εγώ και να είχα όλο το κυνηγητό των παπαράτσι στο σπίτι μου με τα παιδιά μου, θεώρησα ότι είναι πιο ασφαλές και τίμιο να το δείξω από μόνη μου. Προτίμησα να το δείξω μόνη μου. Τους το έκαψα κιόλας.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη στη νέα μου ζωή. Ήμουν και πριν. Γιατί ακούω που λένε πως τους κορόιδευα ότι ήμουν ερωτευμένη τόσα χρόνια. Λέω πως γίνεται το 2024 να πιστεύεις πως αν είμαι τώρα ερωτευμένη, σημαίνει ότι δεν ήμουν με τον πρώην άντρα μου. Κι αν ήμουν τότε, ότι τώρα δεν θα μπορούσα να ξαναερωτευτώ. Είναι πολύ οπισθοδρομικές κάποιες απόψεις. Είμαι πολύ χαρούμενη, χωρίς να αναιρεί αυτό το παρελθόν μου.

Εύκολο δεν είναι τίποτα σε ένα διαζύγιο. Είναι πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Περνάς πάρα πολλές φάσεις. Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο και ευτυχές. Ήταν εύκολο με την έννοια ότι ήμουν απόλυτα σίγουρη για την απόφασή μου. Καταλήξαμε σε αυτό από κοινού με τον πρώην σύζυγό μου με πολλή αγάπη και ωριμότητα. Δεν κοίταξα ποτέ πίσω και ήμουν απόλυτα σίγουρη πως ήταν το καλύτερο αυτό για τους δυο μας και τα παιδιά μας. Δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφασή μου.

Βοηθάει όταν έρχεται κάτι όμορφο τη ζωή σου. Ο Μπρούνο ξέρει ποια είμαι. Δεν ξέρω σε τι βαθμό, γιατί είναι σε άλλη χώρα. Ήταν αθλητής επιτυχημένος για χρόνια. Αυτό που νιώθει όταν έρχεται εδώ και με σταματάνε, το παθαίνω εγώ όταν πάω στο Μιλάνο. Κάπως είναι μέσα στα πράγματα.

Σίγουρα είναι σοβαρή η νέα μου σχέση. Για να το κάνω, σημαίνει ότι κάτι σημαίνει. Δεν είμαι αρνητική σε νέο γάμο, ούτε πέρασα δύσκολα στον γάμο μου για να πω ποτέ ξανά. Μπορεί και ναι, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια” εξομολογήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου.


πηγή: antenna.gr