Με τη μπουλντόζα έριξαν το ρύζι σε γάμο στο νησί του Ιονίου

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν εκατοντάδες τουρίστες στη Λευκάδα και κυρίως στο Νυδρί όπου τελέστηκε ο γάμος του νεαρού Δημήτρη Φανάρα με την επίσης νεαρή αγαπημένη του Αλεξάνδρα που στη συνέχεια βάπτισαν την κορούλα τους Βασιλική στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου!

Ο γάμος του ευτυχισμένου ζευγαριού έγινε η …τουριστική ατραξιόν του Νυδριού για αρκετές ώρες καθώς εκατοντάδες τουρίστες παρακολουθούσαν άναυδοι βλέποντας το κομβόι με τις νταλίκες που συνόδεψε στην εκκλησία το ζευγάρι!

Μάλιστα για την ομαλή μετακίνηση των καλεσμένων, η Τροχαία Λευκάδας όπως και ο υπεύθυνος της περίφημης πλωτής γέφυρας της Λευκάδας μερίμνησαν ώστε η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων να διεξαχθεί ομαλά! Το γεγονός κατέγραψαν η θεία του γαμπρού Λίτσα Φανάρα με τα παιδιά της Βαρβάρα (Αγάπη) και Δημήτρη!

Ο νεαρός γαμπρός Δημήτρης, δευτερότοκος γιός του Χρήστου Φανάρα γνωστού ιδιοκτήτη εκσκαφέων στη Λευκάδα, δεν θα μπορούσε να πάει στο γάμο του διαφορετικά παρά μόνο με την αγαπημένη του νταλίκα και φυσικά συνοδευόμενος από τους φίλους του που σχημάτισαν ένα φασαριόζικο, αλλά ξεχωριστό κομβόι διασχίζοντας τη Λευκάδα μέχρι το Νυδρί, το νησί που έχει γίνει ξακουστό στα πέρατα του κόσμου λόγω του Σκορπιού και του ιδιοκτήτη του Αριστοτέλη Ωνάση!

Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν στο κομβόι με τις νταλίκες που συνόδεψαν το ζευγάρι!

Όταν τα Μυστήρια του Γάμου και της Βάπτισης ολοκληρώθηκαν, το ζευγάρι εξήλθε από την εκκλησία υπό τις επευφημίες εκατοντάδων προσκεκλημένων, αλλά και τουριστών που απολάμβαναν το ξεχωριστό θέαμα στην καρδιά του δημοφιλούς προορισμού που επέλεξαν για τι διακοπές τους.

Ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας Φανάρα, Θανάσης που μετέφερε με τη νταλίκα του τον αδερφό του στην εκκλησία, φρόντισε να ρίξει με …μπουλντόζα το ρύζι που δεν επετράπη στους καλεσμένους να ρίξουν εντός του ναού.

Όλα αυτά σε συνεργασία με τον μικρότερο αδερφό του Στράτο, και τα γεμάτα συγκίνηση βλέμματα των παππούδων Θανάση και Βαρβάρας Φανάρα! Άλλωστε ο ιερέας της εκκλησίας ήταν ξεκάθαρος: “μέσα στην εκκλησία μη ρίξετε ούτε σπυρί, έξω από το Ναό, ρίξτε όσο θέλετε”, όπερ και εγένετο!

Πηγή: ecozen.gr