4 must-have κομμάτια από Marks & Spencer για ακαταμάχητα office looks σε χρόνο μηδέν

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 5 αγορές από τη συλλογή των Marks & Spencer που θα φορέσετε όλη τη σεζόν στο γραφείο.

Όταν ξυπνάτε το πρωί και βιάζεστε να ετοιμαστεί να πάτε στο γραφείο, σίγουρα το τελευταίο που θέλετε είναι να κάθεστε πολλή ώρα μπροστά από την ντουλάπα σας για να σκεφτείτε τι θα φορέσετε.

Γι’ αυτό, λοιπόν, είναι βασικό να γίνονται έξυπνες αγορές για τα office looks σας, ώστε να ντύνεστε γρήγορα το πρωί και να δείχνετε πάντα στιλάτες και να σας περισσεύει και λίγος χρόνος για να απολαύσετε τον καφέ σας.

Ύστερα από online έρευνα, ξεχωρίσαμε 5 αγορές από τη συλλογή των Marks & Spencer που θα φορέσετε όλη τη σεζόν στο γραφείο.

5 αγορές από τη συλλογή των Marks & Spencer για το γραφείο:

Αν ψάχνετε μια εναλλακτική κι έχετε βαρεθεί να φοράτε συνεχώς πουκάμισα ή φορέματα στο γραφείο, μπορείτε να στραφείτε στην κλασική και διαχρονική μπλούζα. Θα τη συνδυάσετε με τζιν και μπαλαρίνες, τα αγαπημένα σας υφασμάτινα παντελόνια και loafers, ενώ ταιριάζουν και με sneakers αν το επιτρέπει το περιβάλλον εργασίας σας.

Βρείτε τη εδώ.

Στο πλαίσιο της ήσυχης πολυτέλειας που κυριαρχεί στις τάσεις, το pinstripe επανέρχεται δυναμικά, σε μια updated βερσιόν που μοιάζει επίκαιρη και ultra stylish. Στα Marks & Spencer θα βρείτε ένα cropped σακάκι με πολύ λεπτή ρίγα, το οποίο θα γίνει το αγαπημένο σας πασπαρτού στις εμφανίσεις σας στο γραφείο και πάει με όλα.

Βρείτε το εδώ.

Αν ψάχνετε έναν έξυπνο τρόπο για να αναβαθμίσετε τις εμφανίσεις σας, τότε η λύση είναι να επενδύσετε σε ένα κομμάτι που συνδυάζει διαχρονικότητα και στιλ -και αυτό δεν είναι άλλο από το λευκό πουκάμισο. Πάντα κομψό και sleek, ικανό να προσαρμοστεί σε κάθε γούστο και προσωπικότητα, το λευκό πουκάμισο μπορεί να κάνει ένα ντύσιμο να δείχνει απίστευτα chic.

Βρείτε το εδώ.

Μπορεί τα φλοράλ φορέματα να έχουν συνδυαστεί στο μυαλό των περισσότερων fashion lovers με τη μόδα της άνοιξης, πολλά στιλάτα κορίτσια όμως τα φορούν και το φθινόπωρο, αφού δίνουν ρομαντισμό στα looks. Ένα φλοράλ φόρεμα μπορεί να φορεθεί άνετα και στο γραφείο και να συνδυαστεί με μαύρες μπότες.

Βρείτε το εδώ.

πηγή: bovary.gr