Κάτια Δανδουλάκη: Αποκάλυψε τους διαλόγους μέσα στο δικαστήριο – “Η ερώτηση ήταν…”

Πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έκανε το βράδυ της Τρίτης (01/10) η Αθηναΐς Νέγκα με την εκπομπή της “Καλύτερα Αργά” στο Action24.

Πρώτη καλεσμένη ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε για το ελληνικό metoo και τις ερωτήσεις που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου. Θυμίζουμε πως η ηθοποιός είχε βρεθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

“Το δικαστήριο ήταν πολύ δύσκολο. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο συνήγορος του κατηγορούμενου τον συγκεκριμένο μάρτυρα. Η επιστήμη τους κάνει να χρησιμοποιούν λέξεις που τις βγάζουν από το περιεχόμενο της συγγραφής της πρότασης και σου κρατάνε μια λέξη…

Με ρωτούσε κάτι πάρα πολύ απλό.

Η ερώτηση ήταν: “Εσείς δηλαδή τι είδατε;” “Τίποτα απολύτως δεν είδα. Υπήρχε μια έντονη κατάσταση φλερτ όλοι μας ήμασταν σε αμηχανία, είδα ένα παιδί που έκλαιγε, ξαφνικά κοιτιόμασταν, ήταν πάρα πολύ ανήσυχος ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πάρα πολύ εκνευρισμένος, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για τίποτα…”

“Τι θα πει” λέει αυτό; “Δεν μπορούσε να κάνει φλερτ;”

“Υπάρχει φλερτ που να κλαίει ο άλλος και να αισθάνεται καταπίεση; Τι είναι το φλερτ” είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ίδια πρόσθεσε: “Αυτό με ενοχλεί γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου. Θέλει κάπου να δημιουργήσει κάποια ατμόσφαιρα και αυτό με κάνει έξαλλη και εκεί γίνομαι επιθετική. Για αυτό ο δικός μου χαρακτήρας είναι πάρα πολύ δύσκολος, μπορώ να γίνω πάρα πολύ σκληρή, χωρίς να κάνω καθόλου καβγά”.

πηγή: antenna.gr