Άγγελος Χαριστέας: Διαζύγιο “βόμβα”! Χώρισε από την σύζυγό του μετά από 24 χρόνια

Διαζύγιο από την σύζυγό του πήρε ο Άγγελος Χαριστέας από την σύζυγό του, Βαρβάρα. Μετά από 24 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Την είδηση μετέφερε η εκπομπή Buongiorno, σήμερα Τρίτη 8/10 μεταφέροντας και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό τον τόσο ξαφνικό χωρισμό που σίγουρα δεν περίμενε κανείς.

Ο Άγγελος Χαριστέας με την σύζυγό του

Ο χωρισμός του Άγγελου Χαριστέα με την σύζυγό του, Βαρβάρα

Ο Άγγελος Χαριστέας με την Βαρβάρα, παντρεύτηκαν το 2005 και έχουν αποκτήσει μαζί δυο κόρες. Την Καλλιόπη το 2010 και την Ελένη το 2015.

Πλέον όμως το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι θα πορευτεί χωριστά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει ήδη προχωρήσει στη προσωπική του ζωή.

Ποιος είναι ο Άγγελος Χαριστέας;

Ο Άγγελος Χαριστέας γεννήθηκε στο Στρυμωνικό Σερρών στις 9 Φεβρουαρίου 1980 και είναι νυν αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Νεολαίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ξεκίνησε τη καριέρα του από τη τοπική ομάδα του Στρυμωνικού, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο «Στρυμών», από όπου μεταπήδησε στον Άρη Θεσσαλονίκης το 1997. Τον Ιανουάριο του 1998 δόθηκε δανεικός στον Αθηναϊκό για έξι μήνες. Με την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την ίδια χρονιά, του δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες και συνέχισε τη καριέρα του στον Άρη μέχρι και το 2002, με το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων να εκδηλώνεται πολλαπλές φορές.

Φωτογραφία του Άγγελου Χαριστέα νέος
29-11-2009 Ποσειδώνιο

Έχει παίξει στις ομάδες: Βέρντερ Βρέμης, Άγιαξ, Φέγενορντ, Νυρεμβέργη, Αρλ Αβινιόν, Σάλκε, Παναιτωλικός και στην Αλ Νασρ όπου ήταν και η τελευταία του ομάδες πριν αποσυρθεί.

Το ντεμπούτο του με την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2001 στη φιλική αναμέτρηση εναντίον της Ρωσίας που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης (3-3), όπου σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της ελληνικής ομάδας, υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Δανιήλ.

Υπήρξε βασικότατο στέλεχος της Ελλάδας στην προκριματική φάση του Euro 2004, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα στην εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Ουκρανίας (1-0).

Ο Άγγελος Χαριστέας με την Εθνική ομάδα
29-11-2009 Ποσειδώνιο

Με το εθνόσημο αγωνίστηκε από το 2001 μέχρι το 2011 και ήταν σχεδόν πάντα στις βασικές επιλογές για την ενδεκάδα, επί θητείας Ότο Ρεχάγκελ. Αγωνίστηκε επίσης στο Euro 2008, όπου σημείωσε το μοναδικό τέρμα της Ελλάδας στη διοργάνωση απέναντι στη μετέπειτα τροπαιούχο Ισπανία, καθώς και στον εναρκτήριο αγώνα με τη Νότια Κορέα στο Μουντιάλ 2010 που διεξήχθη στη Νότια Αφρική.

πηγή youweekly.gr