48 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ για να δούμε τη wellness πλευρά της

Ένα άρθρο που αναδεικνύει τις ομορφιές του μεγαλύτερου σε έκταση νησιού του Ιονίου

Φραγκόσυκα, αστέρια, ντόπια κουζίνα, αέρας και slow living σε 48 ώρες. Κάναμε ένα φθινοπωρινό ταξίδι αστραπή στην υπέροχη Κεφαλονιά και γράφουμε όσα ζήσαμε.

Είναι το έκτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου. Μεγάλο μέρος της έκτασής του καταλαμβάνει η οροσειρά Αίνος που έχει χαρακτηριστεί Εθνικός Δρυμός. Η φύση στην Κεφαλονιά σε κάνει να σαστίζεις. Πεύκα, κυπαρίσσια και ελιές και στις κορυφές του Αίνου η κεφαλληνιακή ελάτη. Οι ατέλειωτες αποχρώσεις του πράσινου συναντούν το μπλε και το μάτι δεν σταματά να ευφραίνεται.

Στο νησί γίνονται πολλά και ενδιαφέροντα – και το φθινόπωρο, όπως και η άνοιξη, είναι ιδανικές περίοδοι για να τα ανακαλύψεις.

Ένα wellness trip διάρκειας 48 ωρών θέλει οργάνωση, συντονισμό και πειθαρχία – ενίοτε και προσαρμοστικότητα. Η Μαρίνα Βεργωτή, υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της Τουριστικής Επιτροπής, ήταν ο ενορχηστρωτής του όλου εγχειρήματος.

Για να φτάσεις από Αθήνα Κεφαλονιά οδηγείς 3,5 ώρες μέχρι την Κυλλήνη και από κει σε 1,5 ώρα βρίσκεσαι στο λιμάνι του Πόρου. Τα εισιτήρια πήγαινε-έλα για 2 άτομα και αυτοκίνητο είναι γύρω στα 140 ευρώ.

συνέχεια ΕΔΩ