Στην Κεφαλονιά σήμερα ο υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος -Στο επίκεντρο οι Λαϊκές Κατοικίες στο Ληξούρι

Άφιξη του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου στην Κεφαλονιά για σημαντικές επαφές και συζητήσεις.

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, επισκέπτεται σήμερα την Κεφαλονιά, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα βρεθεί στο Ληξούρι, όπου θα διεξαχθεί σύσκεψη με επίκεντρο το θέμα των Λαϊκών Κατοικιών, ενώ θα επισκεφθεί και το τοπικό ΤΑΣ (Τεχνικές Υπηρεσίες) για να εξετάσει τα προβλήματα που παραμένουν από τους σεισμούς του 2014.

Τα ζητήματα που σχετίζονται με την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων υποδομών αποτελούν προτεραιότητα, καθώς η τοπική κοινωνία αντιμετωπίζει ακόμη τις συνέπειες αυτών των καταστροφών.

Επιπλέον, ο κ. Τριαντόπουλος θα επισκεφθεί και τους υπόλοιπους δήμους της Κεφαλονιάς, με στόχο την προώθηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και την ενίσχυση των υποδομών.

Η παρουσία του αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες για την αναβάθμιση των υποδομών και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, με έμφαση στην αποκατάσταση των ζημιών και στην ενίσχυση της πολιτικής προστασίας του νησιού.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κεφαλονιά, θα τον συνοδεύει ο βουλευτής Παναγής Καππάτος ο οποίος βρίσκεται από χθες το βράδυ στο νησί.

πηγή: ekefalonia.gr