Σούπερ μάρκετ: Αλυσίδα έκπληξη επεκτείνεται και βάζει δύσκολα στους ισχυρούς παίκτες

Η Svetofor, η μεγαλύτερη ρωσική αλυσίδα discount, επεκτείνεται με νέα καταστήματα στην Ελλάδα, όπου πρωτοεμφανίστηκε το 2022 με το brand Mere.

Παρ’ όλα αυτά, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία προκάλεσε εμπόδια στην ευρωπαϊκή της επέκταση, ενώ και στην Ελλάδα τα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας καθυστέρησαν.

ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Όπως πληροφορείται το FnB Daily η εταιρεία ανοίγει ένα νέο κατάστημα στην Αμαλιάδα, στην οδό Αντωνίου Πετραλιά. Για τη στελέχωσή του έχει αναρτήσει και αγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναζητώντας ταμίες, υπαλλήλους αποθήκης και Διευθυντές καταστημάτων.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Επίσης, σε λίγο καιρό πρόκειται να ανοίξει ένα ακόμα σημείο στα Γιαννιτσά. Οι εργασίες για το συγκεκριμένο κατάστημα έχουν ήδη ξεκινήσει και με βάση τις πληροφορίες μας θα είναι κατάστημα λιανικής.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Τέλος, σχεδιάζει το άνοιγμα καταστήματος στην Καλαμάτα, το οποίο συνεχίζει να στελεχώνει με νέο προσωπικό, καθώς αναζητά άτομα για τη διαχείριση της αποθήκης. Πρόκειται για καταστήματα μεγέθους γύρω στα 600 τ.μ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατα η εταιρεία άνοιξε ένα νέο κατάστημα στον Εύοσμο, στην οδό Ακαδήμου 83, αποκτώντας και πάλι παρουσία στην Θεσσαλονίκη μετά τη βραχύβια λειτουργία του πρώτου της σημείου στον Λαγκαδά.

ΔΙΚΤΥΟ

Μέχρι στιγμής καταστήματα Mere λειτουργούν σε:

* Εύοσμο Θεσσαλονίκης
* Λάρισα
* Κόρινθο
* Τρίπολη