Δήμος Αργοστολίου: Θεόφιλος, Μινέτος, Παπαδήμα & Φιλιππάτος ενημέρωσαν τους καταστηματάρχες της «Α. Τρίτση» για την τελική φάση του έργου της ανάπλασης (εικόνες)

Συζήτηση και ενημέρωση σε βάθος με τους καταστηματάρχες της «Α. Τρίτση» για την τελική φάση του έργου της ανάπλασης

Σε ενημέρωση των καταστηματαρχών της Λεωφόρου «Αντώνη Τρίτση» προχώρησε την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Διονύση Μινέτο, την Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κα Ευρύκλεια Χαϊτίδου-Παπαδήμα και τον επιβλέποντα του έργου κ. Γεράσιμο Φιλιππάτο.

Οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι εκείνο της παραλιακής, από το ύψος του ΙΝ της Σισσιώτισσας μέχρι την τράπεζα της Alpha, προσήλθαν στο Δημαρχείο Αργοστολίου για να τους γίνει παρουσίαση των σχεδίων που περιλαμβάνονται στο μεγάλο έργο της ανάπλασης το οποίο θα ολοκληρωθεί με τον μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό των πεζοδρομίων.

Ο Δήμαρχος άκουσε με μεγάλη προσοχή τις ανησυχίες και τις ερωτήσεις των συμπολιτών μας που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον δρόμο ενώ αντάλλαξε απόψεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του έργου.

Καταγράφηκαν ορισμένες παρατηρήσεις και συμπεράσματα τα οποία θα αξιοποιηθούν κατά τη φάση της υλοποίησης. Από την πλευρά της αναδόχου εταιρείας «P & C DEVELOPMENT SA», παραβρέθηκαν οι Σπύρος Μπετζούνης, εργοταξιάρχης και Χρήστος Παναγής, βοηθός εργοταξιάρχη, που κι αυτοί άκουσαν με προσοχή τα όσα ελέχθησαν.

Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από δύο ώρες ενώ η προσέλευση και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, αφού παρέστησαν στη συζήτηση πάνω από είκοσι επαγγελματίες της περιοχής.

Στο τέλος της συνάντησης, συμφωνήθηκε η διαδικασία εκτέλεσης του έργου, το οποίο θα ξεκινήσει από το οικοδομικό τετράγωνο της Alpha Bank και θα εκτελείται ανά τετράγωνο μέχρι της Σισσιώτισσα.

Ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και οι συνεργάτες του, διαβεβαίωσαν τους ενδιαφερόμενους πως η ανάπλαση της παραλίας του Αργοστολίου θα βοηθήσει στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας, ενώ θα αναβαθμίσει συνολικά τη λειτουργία και την οδική ασφάλεια της πόλης του Αργοστολίου.

Η Δημοτική Αρχή προχωρά μαζί με τους πολίτες, με συνεννόηση, με αλληλεπίδραση και με κατανόηση για τις ανάγκες τους, προκειμένου να δημιουργηθεί μία καλύτερη πόλη για όλες και όλους μας.

Από το Γραφείο Δημάρχου