Λίγοι γνωρίζουν ποιο είναι το κατεψυγμένο τρόφιμο που δεν είναι καλό να καταναλώνουμε.
H τακτική κατανάλωση γρήγορου φαγητού είναι γνωστό ότι έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας. Ένα από αυτά είναι και η πίτσα.
Σύμφωνα με τους ειδικούς καλύτερα να την προτιμούμε φρεσκοψημένη και όχι κατεψυγμένη.
Μπορεί να βολεύει να έχουμε μια πίτσα στην κατάψυξη αλλά καλό είναι να μην το κάνουμε συχνά. Σύμφωνα με την Dr. Krutika Nanavati, διαιτολόγο – διατροφολόγο, η τακτική κατανάλωση κατεψυγμένη πίτσας μπορεί να επηρεάζει αρνητικά την υγεία της καρδιάς.
Κι αυτό γιατί εκτός από το γεγονός ότι περιέχει λιπαρά τυριά και σάλτσες αλλά και επεξεργασμένα αλλαντικά, για να καταψυχθεί η προετοιμασμένη πίτσα και να διατηρεί φρέσκια απαιτείται η χρήση μεγάλης ποσότητας νατρίου αλλά και τεχνητών συντηρητικών. Καλύτερα, λοιπόν, να προτιμούμε να φτιάχνουμε μόνοι μας μια πίτσα ή έστω να παραγγέλνουμε.
Μάθετε τα πάντα για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ – ΔΥΠΑ – ΟΠΕΚΑ – ΟΑΕΔ – ΕΦΚΑ εδώ