Πλήθος κόσμου στην περιφορά των επιταφίων στο Αργοστόλι (εικόνες-βίντεο)

Με θρησκευτική κατάνυξη και παρουσία πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η περιφορά των επιταφίων στο Αργοστόλι . Οι πιστοί γέμισαν και απόψε τις εκκλησίες του Αργοστολίου για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία καθώς και την περιφορά των επιταφίων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η λιτανευτική πομπή με τους Επιτάφιους των ενοριών του Αργοστολίου συνοδευόμενη από την φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ και προσκόπους, ακολούθησε  την καθορισμένη διαδρομή, στο σημείο συνάντησης που φέτος ήταν η κεντρική πλατεία Αργοστολίου όπου τελέστηκε κοινή δέηση χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου.

Στην συνέχεια οι Επιτάφιοι των ενοριών επέστρεψαν στις ενορίες τους. Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην κορύφωση του Θείου Δράματος, ενώ την περιφορά των επιταφίων ακολούθησαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και των σωμάτων ασφαλείας.

Διαβαστε τη συνέχεια στο kefaloniamas.gr

https://www.kefaloniamas.gr/κοινωνία/item/45961-πλήθος-κόσμου-στην-περιφορά-των-επιτάφιων-στο-αργοστόλι-εικόνες-βίντεο?fbclid=IwAR3L-edbSyM-B52FqW-_trd-bYyelwsAde9ir6preyPoTeM-Aw0_ukd-z2Y