Μια εικόνα – χίλιες λέξεις μπροστά από το Λιμεναρχείο Αργοστολίου, όπου ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της μεγάλης έκτασης που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το κτίριο. Ο χώρος μετατρέπεται πλέον σε πάρκινγκ, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.
Πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, το έργο αναμένεται να αποσυμφορήσει τη στάθμευση στην περιοχή, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες όπου η τουριστική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αποτυπώνεται πλήρως η έκταση και η ποιότητα του έργου, το οποίο υλοποιήθηκε από τον Δήμο Αργοστολίου με στόχο τη βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας των πολιτών.
Οι οδηγοί και οι επαγγελματίες της περιοχής κάνουν λόγο για μια “ανάσα” που ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ήδη, οι πρώτες θετικές εντυπώσεις έχουν αρχίσει να καταγράφονται.



