Τι έγινε με τις “Άγριες Μέρες” του Βασίλη Κεκάτου; Χαμός σε σινεμά – Έκλεισαν δρόμους για να τη δουν!

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, το κινηματογραφικό φαινόμενο «Άγριες Μέρες» του Βασίλη Κεκάτου κατάφερε κάτι που λίγες ελληνικές ταινίες πετυχαίνουν: πάνω από 10.000 εισιτήρια, απανωτά sold out και ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα στις αίθουσες.

Οι προβολές σε εμβληματικούς κινηματογράφους της Αθήνας όπως το Ριβιέρα, το Σινέ Παρί, ο Απόλλων, η Αλεξάνδρα και το Φλερύ σήμαναν… συναγερμό! Ο κόσμος κατέκλυσε τα σινεμά και το κοινό φάνηκε διψασμένο για σινεμά με ψυχή.

Το αποκορύφωμα; Ένα Q&A στη Θεσσαλονίκη που οδήγησε στο να κλείσει δρόμος από τη 1 τα ξημερώματα μέχρι τις 3! Μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη για όσους τη βίωσαν, γεμάτη συζητήσεις, ενθουσιασμό, νέες φιλίες — και φυσικά, σχόλια στο Letterboxd (θετικά αλλά και… καυστικά!).

Ο Βασίλης Κεκάτος δηλώνει συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου και στέλνει μήνυμα:
«Το ελληνικό σινεμά ανήκει τόσο στα μεγάλα φεστιβάλ όσο και στις αίθουσες!»

Οι Άγριες Μέρες συνεχίζουν ακάθεκτες το ταξίδι τους με προβολές σε 22 κινηματογράφους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία.

Μια ταινία που δεν προκαλεί απλώς συζητήσεις — αλλά ζωντανές εμπειρίες που σπάνια συναντά κανείς πια στο ελληνικό σινεμά.