Διλινάτα – Μια πρωτοβουλία που αλλάζει την καθημερινότητα της νεολαίας πήρε σάρκα και οστά.
Με συντονισμένες κινήσεις και τη στήριξη τόσο του Δήμου όσο και ιδιωτών, το Δημοτικό Γήπεδο Διλινάτων απέκτησε νέο φωτισμό, δίνοντας ανάσα στην τοπική κοινωνία και ελπίδα στα παιδιά που αθλούνται καθημερινά.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Διλινάτων, Τάσος Τζωρτζάτος, μιλώντας στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου, τόνισε:
«Το να προσπαθείς για τα παιδιά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε είναι υποχρέωση μας και ειδικά όσων θέλουν να διεκδικούν αξιώματα. Κάθε έργο που γίνεται σε μια μικρή κοινωνία έχει τη δική του αξία, ακόμα περισσότερο όταν αφορά τα παιδιά».
Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Τζωρτζάτου, καθώς και των μελών του κοινοτικού συμβουλίου Σπύρου Κουνάδη και Θωμά Καλαφάτη.
Οι δωρητές που στήριξαν το έργο
Το έργο φωτισμού στηρίχθηκε από δωρεές τοπικών επιχειρήσεων και φίλων του χωριού, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν:
οι τρεις τυροκομικές μονάδες: Γιώργος Τζωρτζάτος, Χρήστος Τζωρτζάτος, Αφοί Σπυραγγέλου Τζωρτζάτου
η ταβέρνα «Κουτουπάς»
το κατάστημα μηχανημάτων των Οδυσσέα & Γεώργιου Γασπαράτου
ο παιδικός φίλος της κοινότητας που ζει μόνιμα στην Αμερική, Ηλίας Κοσμάτος, ο οποίος δεν ξεχνά ποτέ το χωριό του.
Το επόμενο βήμα
Σύμφωνα με τον πρόεδρο, σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η μελέτη για την αποπεράτωση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Αμέσως μετά θα προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης, ενώ ο Αντιδήμαρχος Έργων Διονύσης Μινέτος έχει αναλάβει προσωπικά να λύσει τα ζητήματα αδειοδοτήσεων και μονιμοποιήσεων.
«Μπορεί να υπήρξαν λάθη και παραλείψεις στο παρελθόν, όμως τώρα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να προχωρήσουμε μπροστά» υπογράμμισε ο κ. Τζωρτζάτος.



