ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Οι 17αρηδες είμαστε ο μεγάλος άγνωστος «Χ» στην εκλογική σας εξίσωση.

Οι εκλογές είναι μια διαδικασία βάσει της οποίας ένας πληθυσμός επιλέγει έναν ή περισσότερους αντίπροσώπους του για να τον εκπροσωπήσει σε ένα θεσμό.
Η Αθηναϊκή Δημοκρατία ήταν το διαρκώς εξελισσόμενο σύστημα κατανομής εξουσίας που κατέληξε να εφαρμόζεται ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 170 ετών διενέξεων και διαφόρων μεταξύ των κατοίκων του μεγαλύτερου τμήματος της Αττικής.
Σύμφωνα με την Αθηναϊκή Δημοκρατία, αφού η διαβίωση όλων των πολιτών (από την γέννηση ως τον θάνατο τους) διέπεται από νόμους, οι πολίτες είναι οι μόνοι υπεύθυνοι, ώστε να διαμορφώσουν τους νόμους που τους αξίζουν σύμφωνα με τις κοινές του πεποιθήσεις.
Πάνω από 527.000 νέοι στην χώρα μου θα ψηφίσουν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
Στις συζητήσεις που είχα με φίλους κυριάρχησε η άποψη ότι πρέπει να ψηφίζουμε, καθώς η ψήφος των νέων παίζει κρίσιμο ρόλο για τον μέλλον της χώρας μας,
αλλά και της Ευρώπης.
Πρέπει να γίνουμε πρωταγωνιστές στην Ελλάδα και την Ευρώπη που διαμορφώνεται σήμερα σε ότι αφορά την εργασία, τις σπουδές και την ζωή μας…….
Κάνω έκκληση στους παράγοντες των παρατάξεων του νησιού μου:
Να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους συνομηλίκους μου για πολιτικά τους οφέλη δημιουργώντας την εντύπωση ότι οι 17αρηδες είναι άβουλοι.
Η καμπάνια για την ψήφο του 17αρη δεν ξεκίνησε από τους καθηγητές των σχολείων αλλά από τα social media.
Με μαθητές που αυτοβούλως εξελίχθηκαν σε influencers στο Instagram.
Ενημερωθείτε ότι το 72% των μαθητών δήλωσε ότι θα πάει να ψηφίσει!
Οι 17αρηδες είμαστε ο μεγάλος άγνωστος «Χ» στην εκλογική σας εξίσωση.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!

Από το fb του Ευθυμη Καμπανου