“Λαλήσανε” οι αντιπολιτευόμενοι: Προσπαθούν να βγάλουν την Κεφαλονιά βρώμικη με το ζόρι!

Σε απόλυτη απελπισία βρίσκεται πια η αντιπολίτευση του Δήμου Κεφαλονιάς όπως και τα παρά-σαιτ που ελέγχει καθώς προσπαθούν με το ζόρι να αλλάξουν την πραγματικότητα και να δώσουν την παραπλανητική εικόνα ότι δήθεν η Κεφαλονιά πάσχει στον τομέα της καθαριότητας.

Καταρχήν είναι ξεκάθαρο σε όλους μένουν μόνιμα αλλά και στους επισκέπτες του νησιού μας ότι η Κεφαλονιά υπερέχει ξεκάθαρα από όλους σχεδόν τους Δήμους της Ελλάδας όσον αφορά την καθαριότητα καθώς ουδέν σοβαρό πρόβλημα υπάρχει όπως π.χ. συμβαίνει σε άλλες περιοχές που δεν έχουν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές των απορριμματοφόρων ή που δεν έχουν λύσει βασικά προβλήματα υποδομής.

Από εκεί και πέρα κάθε λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι θα υπάρξουν κάποια σημεία ή κάποιοι χώροι που μπορεί να “ξεφύγουν” από τη δημοτική αρχή αλλά μόλις αυτά εντοπίζονται, αμέσως δίνεται και εκεί λύση.

Επομένως η προπαγάνδα των παρά-σαιτ και η “υστερία” γνωστών κύκλων της αντιπολίτευσης να δυσφημίσουν τον Δήμο Κεφαλονιάς και το σημαντικότερο από όλους κατ΄ επέκταση το ίδιο το νησί μας είναι μοιραίο να πέσει στο κενό ενώ οι εμπνευστές των γελοίων υπερβολών είναι καταδικασμένοι εδώ και χρόνια στο πολιτικό περιθώριο και στην πολιτική αφάνεια “βγάζοντας απλά χολή και αρρώστια”

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr