Λευτέρης Κρητικός: “Δρόμος Ευθύνης”

– ΔΡΟΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ –

Υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή, που ο καθένας μας καλείται να επιλέξει μεταξύ παρατήρησης ή δράσης! Είναι γεγονός ότι ο κόσμος γύρω μας δεν αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και προφανώς δεν αλλάζει από μεμονωμένες φωνές ή εμπνευσμένες αναρτήσεις. Ο μοναδικός τρόπος για να δημιουργήσουμε μία συνθήκη Αλλαγής, είναι η πολιτική οργάνωση με ανθρώπους που μοιραζόμαστε κοινές ιδέες, κοινούς στόχους, κοινό όραμα!

Η ανασυγκρότηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, δημιουργεί αισθήματα ελπίδας και προσδοκίας. Ανανέωση, πρόσωπα με ήθος και παιδεία, ενεργά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας!

Από το εγχείρημα αυτό δεν θα μπορούσα να απέχω. Η θέση του Γραμματέα της οργάνωσης είναι τιμητική και ταυτόχρονα θέση ευθύνης. Το Κίνημα Αλλαγής, αντιλαμβάνεται τη δυναμική των νέων ανθρώπων, όπως οφείλει να κάνει κάθε σύγχρονος, προοδευτικός πολιτικός χώρος. Στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε ότι η πολιτική δεν ασκείται με όρους αποδόμησης αλλά με προγραμματικό λόγο και υπευθυνότητα, στο χέρι μας είναι νέα στελέχη να αναλάβουν δράση και να γίνουν μπροστάρηδες των κοινωνικών εξελίξεων.

Είναι μία στιγμή ευθύνης για μια ολόκληρη γενιά, οφείλουμε να συμμετέχουμε στη πολιτική ζωή του τόπου, να αγωνιστούμε για τη Δημοκρατία και να ορίσουμε οι ίδιοι τις τύχες μας! Εάν δεν το πράξουμε, εάν κρυφτούμε πίσω από τα λάθη και τις παραλείψεις των προηγούμενων, εάν επιλέξουμε τον μικροαστισμό από τη διεκδίκηση, τότε ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος και για εμάς!

Από το fb του νέου Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του τοπικού ΚΙΝΑΛ Λευτέρη Κρητικού