Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, τόνισε μεταξύ άλλων πως «θα κάνω τα πάντα για να αποκατασταθούν πρόσωπα της παράταξης που αδικήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν».

Παράλληλα υποστήριξε ότι αυτός που θα ηγηθεί του κόμματος, θα πρέπει να είναι βουλευτής (θυμίζουμε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης που επίσης κατέρχεται ως υποψήφιος για την ηγεσία είναι ευρωβουλευτής) και πώς η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι αυτή που επιλέγει τον πρόεδρό της, και όχι το αντίστροφο.

«Μέσα απ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του κόμματος, στόχος μας είναι να μεγαλώσει η παράταξη και να γίνει «ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ». Το ποια πρόσωπα θα βρίσκονται στις σημαντικές και θεσμικές θέσεις του κόμματος θα το δούμε αμέσως μετά την εκλογή τις εκλογές, χωρίς καθυστερήσεις» σημείωσε, ενώ ερωτηθείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών υπογράμμισε πως «κάποιοι ήταν υπέρ της», αναφερόμενος για μια ακόμη φορά εμμέσως πλην σαφώς στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Τέλος, όσον αφορά τα ζητήματα της πανδημίας, τάχθηκε υπέρ του μέτρου της κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών, θεωρώντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αντισυνταγματικότητας. Είπε δε, ότι θα πρέπει να γίνει υποχρεωτική ακόμα και η τρίτη δόση του εμβολίου.

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Υποδομών: Εγκρίθηκε νέα πίστωση για τους σεισμόπληκτους Κεφαλονιάς του 2014 (απόφαση)
Επόμενο άρθροΥπουργείο Υποδομών: Βγήκε απόφαση για 40 φυσικά πρόσωπα από 3 περιοχές της Κεφαλονιάς-Παίρνουν μέχρι 5.000 ευρώ (απόφαση)