Περατώθηκε η διανομή των αγαθών στις δομές των Δήμων του νησιού μας , μια ανάσα ανακούφισης στους πληγέντες συμπατριώτες μας.
Η Αδελφότητά μας , με την συνδρομή του ΔΣ, των μελών , φίλων & επιχειρηματιών προσέφερε :
α) στο Δήμο Σάμης, έξι παλέτες με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, 150 κιλά όσπρια, τρεις παλέτες νερά, ενώ κάλυψε μια φορά , την ημερήσια ανάγκη σίτισης των κατοίκων της Άσσου , με γεύμα ψαρικών , προσφορά του κ. Βασίλη Σαβράμη.
Επιπλέον πρόκειται να κατατεθούν 1000 ευρώ από το ταμείο της Αδελφότητας στον ερανικό λογαριασμό του Δήμου, μόλις αυτός ενεργοποιηθεί .
β) στην Εθελοντική Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος της Πυλάρου, ένα τηλεσκοπικό κονταροπρίονο «Husqvarna» για τις ανάγκες της, το οποίο αγοράστηκε με τις δωρεές μελών.
γ) στο Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας «Ο ΣΩΤΗΡ» , μια παλέτα δημητριακών και 50 μάσκες πολλαπλών χρήσεων, προσφορά της εταιρείας Mediline Isothermal Solutions.
δ) στο Δήμο Αργοστολίου 200 μάσκες πολλαπλών χρήσεων (της ίδιας εταιρείας) ως συνεισφορά για τις ανάγκες των υπαλλήλων & των εργαζομένων του , σε μέσα πολιτικής προστασίας.
ε) στην υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ληξουρίου, ποσότητα τροφίμων, οσπρίων και νερών.
Η ανταπόκριση των μελών και φίλων της Αδελφότητας στο κάλεσμα αυτό του Συλλόγου μας, ήταν πραγματικά συγκινητική. Άμεσο ήταν το αγκάλιασμα της προσπάθειας μας , από τους Συλλόγους Δαμουλιανάδων , Καμιναράδων , Φαρσινών και του χορευτικού τμήματος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» .
Επίσης, μας συνέδραμαν οι εταιρείες : «OK Anytime Markets», «TSAKIRIS FAMILY ΑΕ», «Super Market Σκλαβενίτης», η «3 Άλφα» με όσπρια, η εταιρεία «Waterfresh Hellas» με νερά και η εταιρεία «Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ» με ψαρικά.
Το σύνολο των προϊόντων , τόσο από Αθήνα & Θεσσαλονίκη προς Κεφαλονιά , όσο και εντός νησιού, όπου τούτο χρειάσθηκε, μεταφέρθηκαν δωρεάν από την μεταφορική εταιρία
«Γεράσιμος Χ. Δανελάτος» η οποία , για μια ακόμη φορά, στάθηκε στο πλευρό μας.
Ευχαριστήρια θερμά σε όλους όσους με προθυμία & αγάπη προσέφεραν , βοήθησαν , εργάστηκαν για την επίτευξη αυτής της δράσης μας. Επίσης ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Πειραιά κα Ανδριάννα Ζαρακέλη , για την συνδρομή της.
Η Αδελφότητα , για μια ακόμη φορά, στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στους συμπατριώτες μας , ανταποκρινόμενη στο κάλεσμά τους.
*Κατόπιν της απόφασης του Δήμου Ιθάκης για την σύσταση Κοινωνικού Παντοπωλείου και της από 8/10/2020 σχετικής ενημέρωσής μας , αποφασίσθηκε η συνέχιση της δράσης μας, για ενίσχυση και αυτής της Δομής.
Για το Δ. Σ.
Ορέστης Καππάτος

Περατώθηκε η διανομή των αγαθών στις δομές των Δήμων του νησιού μας , μια ανάσα ανακούφισης στους πληγέντες συμπατριώτες…

Δημοσιεύτηκε από Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020

Προηγούμενο άρθροΜείωση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2021 – Ποιους αφορά
Επόμενο άρθροΡωσικός στρατιωτικός δορυφόρος και κινεζικός πύραυλος ενδέχεται να συγκρουστούν τα ξημερώματα – Τρομερές οι συνέπειες