Με αυτόν τον πρωτότυπο  τρόπο σχολίασε ο Καθηγητής Σεισμολογίας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Άκης Τσελέντης,  τα αποτελέσματα της πρώτης δημοσκόπησης της MRB που έγινε για λογαριασμό του STAR, και αφορούσε τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές.

Της Έπη Τρίμη

Ο Άκης Τσελέντης βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης, και δεδομένης της αναμενόμενης εκλογής  9  Ευρωβουλευτών από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, η εκλογή του πλέον προβάλλει ως σοβαρό ενδεχόμενο.

Σε αποκλειστική τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας δήλωσε :

«Είμαστε μία ανάσα πριν το σεισμό. Το σεισμό στην Ευρωβουλή που είχαμε προαναγγείλει. Ενημερώθηκα από τους συνεργάτες μου για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης και είμαι ικανοποιημένος αλλά και σίγουρος  ότι θα έχουμε νικηφόρο αποτέλεσμα. Αλλά πρέπει όλοι να εντείνουμε τις προσπάθειές μας. Αυτές τις ημέρες αναρρώνω μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχα και παραλίγο να μου κοστίσει τη ζωή. Δυστυχώς ματαίωσα πολλές εμφανίσεις μου από αυτό το λόγο, και ζητώ συγγνώμη από τους φίλους μου.

Δεν είμαι πολιτικός να έχω μηχανισμούς και κυκλώματα να με στηρίζουν και να με προωθούν, και η  10η θέση για μένα είναι καθαρά αποτέλεσμα της αγάπης και της εμπιστοσύνης του κόσμου στο πρόσωπό μου και τους ευχαριστώ.

Υπόσχομαι να επανέλθω στον στίβο το συντομότερο δυνατόν και να συνεχίσω τον αγώνα.»

Αναδημοσίευση από /www.newslink.gr/

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Η παραλία Λυγιά και το εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου στα Φάρσα (pics)
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά, τιμώμενο νησί του 18ου East Med Yacht Show 2019