Ακραία επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Λιάγκα για το “πέσιμο” από ΑΕΚτζήδες: “Όχι γιατί είσαι Ολυμπιακός, αλλά…”

Η κόντρα των δύο δημοσιογράφων συνεχίζεται και η νέα αφορμή δόθηκε από τα όσα… άκουσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 κατά την επίσκεψή του στην OPAP Arena στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας.

Στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας το βράδυ της Τρίτης για να παρακολουθήσει κοντά τον αγώνα. ‘Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης δέχτηκε λεκτική επίθεση από οπαδούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είχα να πάω γήπεδο πάρα πολύ καιρό. Η Ελλάδα έπαιξε εξαιρετικά. Είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία και θέλω να τη πω. Και λυπάμαι που ακόμα υπάρχει αυτή η λογική στους ανθρώπους. Νόμιζα ότι όλα αυτά, και ειδικά σε παιχνίδια της Εθνικής ομάδας έχουν ξεπεραστεί. Δεν είχα πάει ποτέ στο γήπεδο της ΑΕΚ, πήγα χθες μόνος μου για τον αγώνα. Πήγα από ένα στενάκι που υπήρχαν κάποια οπαδικά γραφεία. Στα γραφεία αυτά ήταν μαζεμένοι 100 άνθρωποι που με είδαν να προχωράω, δεν ενόχλησα κανέναν εκτός τηλεόρασης. Εντός τηλεόρασης ενοχλώ. Και αρχίζουν και με βρίζουν για το ότι είμαι Ολυμπιακός» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Και να πω και κάτι. Εγώ όντως είμαι Ολυμπιακός. Ούτε φανατικός είμαι, ούτε έχω βρίσει άλλη ομάδα. Ο γιος μου παίζει στον Παναθηναϊκό και κάνω πλάκα. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Άκουσα τα εξ’ αμάξης και το θέμα δεν είναι ότι τα άκουσα. Κάποια στιγμή 2-3 ήρθαν απειλητικά από πίσω μου. Και λέω τώρα θα τις φάω. Και λέω δύο είναι τα τινά. Ή προχωράω και κάνω τον βλάκα και τις τρώω, ή γυρίζω. Γυρίζω λοιπόν και τους λέω “παιδιά προφανώς κάποια πλάκα κάνετε, είναι παιχνίδι της Εθνικής”. Και ενώ οι περισσότεροι βρίζουν υπάρχουν 2-3 που είπαν “αφήστε τον να περάσει, μάγκας είναι”. Και έτσι πέρασα. Δηλαδή θα μπορούσα χθες να τις έχω φάει στα 53 μου. Δεν έχω μπει ποτέ σε καβγά στη ζωή μου και χθες το βράδυ θα τις έτρωγα. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο αθλητισμός είναι χαρά. Μέχρι εκεί. Όλο το άλλο, οι απειλές γιατί; Τόσος θυμός υπάρχει; Τόσο μεγάλη πώρωση; Δεν μπορώ να το καταλάβω» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, συνεχίζοντας την κόντρα που έχιε ανοίξει τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Λιάγκα, βρήκε την ευκαιρία να του κάνει άλλη μία επίθεση!

συνέχεια στο sportdog