Ανάποδες σκέψεις σχετικά με τον Κορωνοϊό

Αγαπητοί φίλοι δεν είμαι πολιτικός ούτε επιδιώκω να γίνω.Απλά θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου γύρω από την πανδημία των ημερών μας.

Η επικαιρότητα των τελευταίων μηνών δυστυχώς στρέφεται γύρω από το φαινόμενο Κορωνοϊός.

Από το πρωϊ ως το βράδυ μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις γύρω από την πανδημία αυτή.

Από την πιο απλή συμβουλή καθημερινής υγείας μέχρι επιστημονικές αναλύσεις και ορολογίες γύρω από τον κορωνοϊό.

Η προσωπική μου άποψη με βάση όσα βλέπουμε και ακούμε καθημερινά , όλα αυτά περιστρέφονται γύρω από μία μόνο λέξη , Προπαγάνδα.

Τι κάνουν σήμερα οι παγκόσμιοι κυβερνώντες και φυσικά ακολουθεί πιστά και η δική μας κυβέρνηση;Προσπαθούν μέσω της πανδημίας να χειραγωγήσουν τις λαϊκές μάζες,τους λαούς.

Θα με ρωτήσετε βέβαια,δεν υπάρχει πανδημία;Δεν χρειάζεται ενημέρωση;Ασφαλώς και υπάρχει πανδημία και σίγουρα χρειάζεται ενημέρωση, αλλά πως;

Πριν απαντήσουμε στο πως , να δούμε τι γίνεται με τον όρο λαϊκές μάζες.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε με μεγάλη ένταση  παντού σε όλο τον κόσμο εξεγέρσεις είτε πολεμικές είτε ειρηνικές μέσα από τις οποίες οι λαοί ζητούν βασικά το καλύτερο για το βιοτικό επίπεδο της ζωής τους .

Και τι είναι οι λαϊκές μάζες φίλοι μου.Είναι σύνολα ανθρώπων όπου κάτω από δεδομένες συνθήκες ξεσηκώνονται και ζητούν ή έχουν απαιτήσεις από το πολιτικό σύστημα.Μέσα σε αυτές τις μάζες πάντα υπάρχουν προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και τις καθοδηγούν.

Πως θα σταματήσει αυτή η ενόχληση για την παγκόσμια διακυβέρνηση;Σίγουρα με κάποια αιτία που θα μπορεί να καθηλώσει τις λαϊκές μάζες σε παγκόσμιο επίπεδο και ειδικά στις αναπτυγμένες χώρες.Η αιτία αυτή υπάρχει σήμερα και το όνομα αυτής , Κορωνοϊός.

Εδώ αρχίζει η Προπαγάνδα που έλεγα στην αρχή.Τι γίνεται λοιπόν μέσω της προπαγάνδας;

Μέσω των ΜΜΕ και διαδυκτίου αρχίζει η σπορά  φόβου, τρόμου , πανικού και φυσικά μπόλικο πραγματικό θανατικό για να γίνει πιστευτό από όλους και ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα. Τα έχει όλα αυτός ο άγνωστος ιός και καθηλώνει τους πάντες.

Η συνέχεια είναι ότι παύουν πλέον οι λαϊκές μάζες να ασχολούνται με τις διεκδικήσεις που πάλευαν πριν και τώρα  ακούν μόνο τους κύρηκες της Προπαγάνδας της πανδημίας κάτω από τον τρόμο του θανάτου και της προστασίας της ζωής τους. 

Και πως το καταφέρνει αυτό η παγκόσμια Προπαγάνδα-κοινή για όλους.Με την μετάδοση της είδησης , την διαβεβαίωση της αντιμετώπισης του ιού και της πανδημίας γενικότερα  και  με απειλές –επίδειξη δύναμης των κυβερνώντων σε όλα τα κράτη και φυσικά όλα αυτά σε μόνιμη επανάληψη.Καθημερινά προβάλουν το θανατικό που υπάρχει σε όλο τον κόσμο γιατί μέσω αυτού σπέρνουν το φόβο και τον τρόμο ώστε να βρει εφαρμογή το περιβόητο <<μένουμε σπίτι>> ή το <<ατομική ευθύνη>> που στην περίπτωση της χώρας μας μιλάμε ότι έκανε θραύση.

Η επανάληψη όλων αυτών σε καθημερινή βάση μέσω των ΜΜΕ και του διαδυκτίου  και με τα ίδια λόγια ακριβώς γίνεται ένα είδος  αλήθειας το οποίο διαμορφώνει μεγάλο ρεύμα των λαϊκών μαζών.

Στη χώρα μας το βλέπουμε αυτό πόσο εύκολα και χαλαρά το έχουν εμπεδώσει ειδικά οι άνθρωποι της μέσης και της τρίτης ηλικίας οι οποίοι <<γνωρίζουν>> τα πάντα για τον κορωνοϊό.

Και τι γίνεται φίλοι μου μέσα από την χειραγώγηση και τον αποπροσανατολισμό των λαϊκών  μαζών;Μεταμορφώνουν τις λαϊκές μάζες ώστε να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε μία μόνο κατεύθυνση,αυτή που τους προβάλουν με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ας ελπίσουμε μόνο να μην επαληθευθούν διάφοροι αναλυτές και επιστήμονες ανά τον κόσμο ,πως όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα εν μέσω πανδημίας ,είναι μία πρόβα παγκόσμιας κλίμακας με σκοπό τον παγκόσμιο έλεγχο των λαϊκών μαζών μέσα από μία παγκόσμια διακυβέρνηση την οποία εξαγγέλουν συχνά πυκνά διάφορα τσιράκια ντόπια και ξένα της νέας τάξης πραγμάτων.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας χωρίς απαραίτητα να συμφωνείτε  με τα γραπτά μου και φυσικά να προσέχετε τη ζωή σας.

Έρτσος Γιώργος.